Po bandymo nusižudyti atlikėją J. Perovą medikai išleido į namus

Po to kai populiari Rusijos atlikėja ir televizijos laidų vedėja Jelena Perova, kaip manoma, sukėlė avariją ir dėl sužalojimų pateko į medikų rankas, visuomenėje kilo skanalas: nejaugi populiari 36-erių moteris bandė nusižudyti?

Neseniai paaiškėjo, kad po detalios apžiūros atlikėją medikai išleido gydytis į namus, skelbia „Ria novosti“. Šiuo metu manoma, jog eismo įvykis įvyko dėl to, kad atlikėja persipjovė sau venas.

„Po eismo įvykio pacientė buvo pristatyta į mūsų institutą. Jai buvo suteikta būtinoji pagalba. Šiuo metu ji jau išleista iš ligoninės“, - sakė Mokslinių tyrimų instituto, kurio psichiatrijos skyriuje ir gulėjo atlikėja, administracija.

Medikai žymios televizijos laidų vedėjos būklę įvertino kaip patenkinamą.

Kaip skelbia Rusijos žiniasklaida, pirmosios muzikinės grupės „Licej“ sudėties narė J. Perova savo namuose persipjovė venas, tuomet sėdo į automobilį ir vykdama pas psichoanalitiką įsirėžė į kitą automobilį.

Garsios moters motina Galina Perova svarstė, kad šią nelaimę dukrą pastūmėjo depresija ir tai, kad pastaruoju metu ji neturėjo darbo pasiūlymų.

Savo karjerą J. Perova pradėjo 90-ųjų pradžioje su muzikine grupe „Licej“. Vėliau, 1997-aisiais, jauna moteris buvo pašalinta iš grupės dėl kontrakto sąlygų nesilaikymo. Tuomet ji pradėjo aktyviai dirbti šou versle, filmavosi tokiuose filmuose kaip „Margoša“, „V dviženii“. Vienas iš paskutiniųjų J. Perovos pasiekimų - „Tefi 2008“ apdovanojimas, kurį ji pelnė už laidą „Žizn prekrasna“, kurią ji vedė kartu su buvusiu kultūros ministru Michailu Šviadkimu ir pianistu Levonomu Oganezovu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių