Po aistringo bučinio M.Jampolskis ir Irūna lyderiauja LNK „Žvaigždžių duetuose“

Rusišką romansą iš kultinio kino filmo "Likimo ironija, arba po pirties!" sudainavusi aktoriaus Mariaus Jampolskio ir dainininkės Irūnos pora šeštadienį triumfavo "Žvaigždžių duetuose".

Pamažu lovelaso etiketę užsitarnaujantis aktorius, LNK muzikinio projekto žiūrovams su Irūna pademonstravęs aistringą bučinį, sužavėjo ne tik komisiją, bet ir žiūrovus. Komisija Mariui su Irūna buvo skyrusi pirmąją vietą. Pirmąja vieta juos apdovanojo ir žiūrovai, už savo mylimą porą balsavę 6035 kartus.

Paskutinėje vietoje liko aktoriaus Gintaro Mikalausko ir dainininkės Violetos Tarasovienės duetas. Juos į paskutinę vietą bloškė balsuojantys žiūrovai. Jei kitą savaitę poros rezultatai taip pat bus prasti, Gintaras ir Violeta bus priversti palikti populiarųjį LNK šou.

Tik debiutavęs verslininkas Marius Gelažnikas su vokalo virtuoze, talentingąja Baiba atsidūrė antrojoje "Žvaigždžių duetų" turnyrinės lentelės vietoje. Trečioji vieta atiteko choro "Ave Vita" vadovui Kastyčiui Barisui ir Vaidai Genytei.

Svaiginančią pirmą vietą praėjusią savaitę užėmusi verslininkė Irena Matijošaitienė ir Ovidijus Vyšniauskas atsidūrė septintoje vietoje.

Kitas "Žvaigždžių duetų" vakaras bus skirtas "Eurovizijos" dainoms. Bus sumuojami šio ir kito šeštadienio rezultatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių