Planuoja kreiptis į teismą dėl Madonnos vaizdo klipo su svastika

Prancūzijos ultradešinysis Nacionalinis frontas pirmadienį pareiškė galintis kreiptis į teismą dėl JAV popmuzikos superžvaigždės Madonnos vaizdo klipo, kuris bus rodomas per jos artėjantį koncertą Paryžiuje ir kuriame šios partijos lyderė Marine Le Pen vaizduojama su svastika ant kaktos.

Madonna šį vaizdo klipą panaudojo per savo sceninį šou, praeitą ketvirtadienį Izraelyje pradėjusi nekantriai lauktas pasaulines gastroles „MDNA“.

Paryžiuje ši dainininkė žada koncertuoti liepos 14 dieną, o dar po savaitės turėtų įvykti koncertas Nicoje.

Nacionalinio fronto pirmininkės pavaduotojas ir M.Le Pen partneris Louis Aliot į televizijos BFM klausimą, ar jo partija planuoja pateikti ieškinį dėl Madonnos, atsakė: „Pažiūrėsime, kai ji koncertuos Prancūzijoje.“

M.Le Pen, kuri buvo viena iš kandidatų per praeitą mėnesį vykusius Prancūzijos prezidento rinkimus, sekmadienį sakė, kad kai „senos dainininkės nori, kad žmonės apie jas kalbėtų, suprantama, kodėl jie imasi tokių kraštutinių dalykų“.

Vaizdo klipe, kuris rodomas kaip fonas Madonnai atliekant dainą „Nobody Knows Me“, trumpai matoma M.Le Pen kakta su svastika, vėliau pasirodo jos visas veidas ir atvaizdas, panašus į Vokietijos nacių lyderį Adolfą Hitlerį.


Šiame straipsnyje: Madonnasvastika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių