Pižamų naktis ir diskoteka su „Hed Kandi“ atstovu iš Australijos

Penktadienį "Pop Star Bar" nuo 22 valandos ypatinga „Sweet & Sexy” naktis su svečiu iš Australijos, „Hed Kandi“ rezidentu - Levi 5star, šeštadienį tuo pačiu laiku - pižamų vakarėlis.

Gražiausių ir seksualiausių diskotekų Ibizoje, Majamyje, San Tropeze ar Honkonge šeimininkai „Hed Kandi“ gegužę nušvies ir "Pop Star Bar" žvaigždę. Vieno garsiausių diskotekų „brendo” „Hed Kandi“ atstovas, įveikęs 12 000 kilometrų, atvyksta į Kauną.

Kauno šokių muzikos ir kokteilių bare "Pop Star Bar" naktis „Sweet & Sexy” su svečiu iš Australijos, „Hed Kandi“ rezidentu Levi 5star.

Šeštadienį Kaune baigsis krizė, nes visi puls pirkti pižamų. Nuo 22 valandos vyks antrasis teminis „Pižamų vakarėlis“. „Mūsų šūkis: „visi su pižamom - visi lygūs!“ - juokauja baro atstovai.

Penktadienio svečias Levi 5star yra jau net penkiolika metų žinomas Australijos house muzikos didžėjus, grojantis 60-čiai tūkstančių žmonių Sidnėjaus festivalyje „Big Out“. Maža to, jis yra oficialus „Hed Kandi“ rezidentas Australijoje. O jie ima tik pačius geriausius.

Iškalbinga, kad prieš kelis metus išleistas Levi 5star singlas „Third Time“ tapo vasaros hitu ir pasiekė net penktąją D.Britanijos klubinių hitų topo vietą. O jo įrašus liaupsino net pats Rodger Sanchez.

Bet tai - dar ne viskas, nes "kiečiausių" Australijos klubų rezidentas nuolat groja su Sarah Main, Ian Pooley, Adam Freeland, Bodyrox ir kitais.

„Hed Kandi“ vakarėliai ir rinkiniai žinomi visame pasaulyje, kur bebūtum. Mums asmeniškai „Hed Kandi“ „brendas” labai patinka. Esame tikri, kad šio penktadienio diskoteka „Sweet & Sexy” - tai naktis, kurią praleidęs nesuprasi, kas yra DIDIEJI šokiai,“ - sako šokių muzikos ir kokteilių baro „POP STAR BAR“ atstovi.

Šeštadienį, Kauno parduotuvių štilį pralaužusi, visus sužavėjusi POP STAR BAR pižamų naktis grįš į eterį. Kalbama, kad per pirmąjį pusiau nuogą vakarėlį Kaune, pakilo pižamų pardavimai, todėl atsižvelgdami į Pižamų asociacijos prašymus, baras kviečia išsirengti vėl. Iki pat naktinių.

Aprangos kodas nėra vienintelė šio vakaro vinis. Muzika, muzika ir dar kartą muzika. Už pulto - disco stiliaus profesionalas iš pajūrio - Mindas, po to - Modaco bei viską įrėminantis house.


Šiame straipsnyje: pop star barpop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių