Pirmieji „Chorų karus“ paliko klaipėdiečiai

Grįžti į straipsnį

Taskas

Taskas portretas
Kaunas geriausi

As

As portretas
Uzuojauta Vaivai. Bet tu vis tiek geriausia. ;)

Airuja

Airuja portretas
viskas desninga,konkursa paliko tie kas ir turejo palikti.Gaila kad klaipedos choristai tapo kucinsko arogancijos ikaitais !!! sekmes kauno raj.chorui ir zinoma Stano ir panevezio moterys,jus puikios sekmes jums atsitiesti ir surasti save nepaprastame gyvenimo kelyje,tegu sie choru karai tai buna jums stotele i sekme ir geresni gyvenima.

BAISU

BAISU portretas
Aukštinamas nusikaltėlių-žmogžudžių choras, kurio meninis lygis žemiausias iš visų dalyvaujančių. Didvyre daroma moteris, nuteista 20 metų kalėti(aišku,kad už žmogžudystę), kurios 5 vaikus užaugino valstybė,..Kvailas gailestingumas,suprasčiau, kad būtų organizuotas neįgaliųjų choras, bet garbinti nusikaltėles - puiki paskata jaunimui nusikalsti.

to taskas

to taskas portretas
Kauno MIESTO choro čia nėra, yra tik Kauno RAJONO ir jis tikrai ne geriausias, ypač nusenęs "generolas".Praėjusių metų Kauno chorai BUVO nuostabūs.

Barmalėjus

Barmalėjus portretas
Galvažudžių chorui - pirma vieta!

too Airuja

too Airuja portretas
čia ne Kučinsko, o Konstantinovo problema, choras neskambėjo, nors atrodė gražiai, man patiko. Tik nesupratau, ko jie ten su tom lazdom mosikavo...

elena

elena portretas
Klaipėda viską supainiojo, juk ne Kučinskas turėtų būt svarbiausias, o CHORAS. pagauni kampą?

donatela

donatela portretas
Na ka neaisku kam kucinskas ta chora kure jai jo visteik nesigirdejo o saunu kad Stano saunei paruose vel chora nu o kad jos nuteistos nemanau kad mum jas smerkti net juokinga skaityti tokius komentarus

5

5 portretas
Tai,kad "generolas"suasmenino pasirodyma.Nusibodes.Toks ir rezulatatas.

iš Klaipėdos

iš Klaipėdos portretas
Geros dainos buvo...

Kučinskis

Kučinskis portretas
suorganizavo savo benefisą ir dainelių popuri. Skolko možno.

oi oi 63m

oi oi 63m portretas
Ir kas galejo tik sumastyti ,kad Kucinskui galima patiketi Klaipedos horui buti vedliu.Jis savo tik dainiuskas ir tezino.GEDA ir gaila ,kad Klaipedai teko uzbaigti savo pasirodimus..Obendrai horistai buvo saunuoliai jei netas nevykes vadovas.

Aš portretas
Eh... Nesisekė man miesto taryboje, pamiršau ką reiškia dirbti, todėl nepasisekė ir čia. Atsiprašau, kad nuvyliau.

beta

beta portretas
suasmenintas pasirodymas, kažkokiosnch.ietys, balandžiai ,kaip vestuvėse...apie ką dainavo nėjo suprast nieko, košė kažkokia padaryta, gaila jaunimo.

Leta

Leta portretas
ir kur nusirito mūsų šaunioji TV3 komanda?..kalėjimas ir kalinės aukštinamos,o sunkiai dirbantis žmogus pas mus tapo beverčiu...Na ir mūsų tautiečiai,balsuodami už šį chorą,parodo,kad jiems visai nesvarbu ką rodo TV ir kokias vertybes skiepija augančiai kartai.Gimdykime kalėjime ir taip gerinkime LT demografinę padėtį :).Sutinku su Donatela,kad tai skatina jaunimą nusikalsti,nes kalėjime gali tapti televizijos žvaigžde...

nepatiko

nepatiko portretas
na ir man nepatiko sitas choras, tikrai, atrodo, akd chorui atstovauti surinkti patys blogiausi .

Toma

Toma portretas
Atvirai pasakius,tai choras neturėjo vadovo.Kučinskas traukė savo solo o choras atliko pritariamojo vaidmenį.Aišku,kad dvi laidas iš eilės ,choro programa ,neatitiko keliamų reikalavimų.Todėl nieko neįprasto,kad jų niekas ir nepalaikė.

ale

ale portretas
šitame Klaipėdos pasirodyme nuvertintas buvo choras, paverstas Kučinsko kordebaletu,tai didelis minusas visai programai.

lina

lina portretas
Tas Panevėiooi pataisos namų choras-tai visiškai nesąmoningai dainuoja.Nebeįdomu,kai tokia neteisybė. Kaliniai patys priskambina ir jos atsieit pirmą vietą užėmė-juokai.Ir komosijos nariai neturėtų čia graudentis.Žinotų,kiek per jas nelaimingų žmonių yra,tai visai kitaip šnekėtų.O nuostata turėtų būti visiems vienoda.

klaipediete

klaipediete portretas
gaila buvo prastesniu daug neteisybes

Kaunietė

Kaunietė portretas
Atsipeikėkite, lietuviai, už ką gi Jūs balsuojate, už moteris, kurios sėdi nelaisvėje, tai lygiai tas pat, kaip per rinkimus, tai mes neiname balsuoti, tai renkame šustauskininkus, šoumenus ir t.t. Viskas iki kraštutinumo. Na o komisijos nariai-Vilčinskas labai mylintis lietuvą ir pats pirmas išlėkęs uždarbiauti Amerikon, Tru-Sobaka- ką apie šiuos komisijos narius galime pasakyti, tai savamoksliai, neišprusę dainorėliai. O "Božolė" choras buvo puikus, kauniečiai, kodėl nebalsuojate? Taigi linkime visiems Kauno rajono ir Kauno miesto gyventojams būti savo krašto patriotais, o tuo labiau, kad choras puikus.

Jonas

Jonas portretas
Išmetė Kučinską, tai gerai, bet jaunimo gaila. "Baisiausiam sapne nesapnavau", sakė Kučinskas. Laikas susiprasti, kad čia ne solinis koncertas, kuriame sumokės honorarą ar ne, vistiek niekas neprisimins. Čia vaikinas sędo į balą ilgam. Didybės manija daugelį pražudo. O choras buvo neblogas, gaila, negalėjo parodyti, ką sugeba.

vika

vika portretas
nereikejo to kaliniu choro.. pavaizduotos kaip kankines.. norejo padaryti projekto sensacija o gaunas kad nusikalte zmones aukstinami, uz juos balsuoja, lyg sektinas gyvenimo pavyzdys. atsipeikekit, ka mes aukstinam ir ka demontruojam auganciai kartai? Bent Stano turetu susivokti ir pasitraukti.

Justė

Justė portretas
Choristų vietoje-atsisakyčiau visiškai toliau dalyvauti.Jeigu jie ir toliau palaikys tas žiopčiojančias iš Panevėžio.Jų net sulyginti negalima su kitais chorais o čia dar ir palaikymą gavo.Prisidirbo,tai tegul ramiai sau ir sėdi.Kodėl dėl kažkieno minkštos dūšelės ir visiško neišmanymo, turėtų kentėti kiti ,profesionaliai atliekantys kūrinius,dalyviai.

Optimistė

Optimistė portretas
Kaip matau visi smerkiat Panevėžio scorą.. :( brangieji su tokiu savo požiūriu ir smerkimu patys darote tokią visuomenę, dar labaiu žlugdote tuos žmones, kuriem reikėjo, reikia ar reikės pagalbos. Manau JOMS nušvis pasaulis naujomis spalvomis, pamatys, kad noru pastangomis ir darbu galima šį bei tą pasiekti, neteiskime žmonių, nes mes ne dievai, kad tai galėtume daryti, kiekvienas neša savo kryžių, niekad negali žinoti, kas tau gali atsitikti... ir kaip tada tave smerks... nors tu visą gyvenimą būsi susigadinęs.. griauši save, o tave dar labaiu ės visuomenė, tokiu atveju ir tampa šalti negailestingi žmonės.. Nusišypsokite - ir jums nusišypsos :)... Aš Už jus moterys...

pravalas

pravalas portretas
Geriausi balsai - kolonijose :D O kaip jos graudziai viska pliurpe, akeles varte, nekaltai sedincios aveles. Ir .... uzbure patikliuosius... Taip uzburia ir kai apmulkina, apvagia ir t.t. Klausykites pasaku,kol paciu tai nepaliete. O kai nukentesite nuo tokiu, tai ir akys atsivers... Eilini karta isgirstu, kad ten geros ir nekaltos aveles sedi.... Tik kai metus pamatai kiek liko sedeti, ale gime vaikas cia, jam dabar 15, kai i laisve isesiu jam bus 20 ... Nieko sau nekaltos..... Negana kazka nuskriaudzia, mes jas islaikome, tai dar ir balsuodami pinigais palaikykime. O gal geriau tegul duoda savo saskaitas ir tiesiai perveskime joms pinigus. Kuom ne cirkas Lietuvoj... Tai eime visi i kalejima, ten juk patys geriausi balsai, pacios talentingiausios, graziausios ir t.t.

qaw

qaw portretas
Nors sakoma, kad Kaunas - Lietuvos širdis, bet pavadinimas "Božole" atgraso nuo palaikymo. Negi nėra lietuviškų žodžių? Kitu pavadinimu gal ir baksuojančių būtų daugiau. Reikia Mylėti savo kalbą.

Aurimas

Aurimas portretas
Pritrenkė,tos kalinės iš Panevėžio.Tiek prisidirbusios,jos dar lenda į televiziją.Apie jų dainavimą-geriau jau patylėti.Mest jas lauk ,kad negadintų projekto.Nes jų"gerbėjai' iš anapus tvoros priskambins tiek ,kad pasirodys,jog jų auksinės gerklės.Net gėda klausytis.

optimistei

optimistei portretas
Patikėkit-jos jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą ten sėda.

....

.... portretas
o man nepatinka komisijos nariai, todėl šios laidos toliau nebežiūrėsiu.

agentas

agentas portretas
Labai gerai, kad iškrito. Nedarys daugiau gėdos miestui su tokia kaimiečių muzika, tuo labiau, kad choras ir nedainavo, Fredis savo repertuarą tik varė.

VARGSE KLAIPEDA

VARGSE KLAIPEDA portretas
KAI TOKS KVAZIMODAS VADOVAUJA, TIPO, GERO NIEKS IR NESISTIKEJO, APLAMAI, KAIP I TELEVIZIJA ILEIDO......

ABRAKADABRA

ABRAKADABRA portretas
nepulkit ant tų sėdinčių -čia juk Stano sau piarą darosi.Pernai surinko dainorėlius iš viso pasviečio - nieko neišėjo,Dabar ant kitokio rango piliečių nori į aukštumas pakilti.O dėl klaipėdiečių -gėda buvo žiūrėti - tokiam narcizui tikrai nereikėjo imtis vadovauti chorui.Dainuoti ir suprasti chorinio dainavimo subtilybes(),turėti uoslę kūriniams ir tt),tai ne tas pats.GĖDA GĖDA KUČINSKUI GĖDA.

Algirdas

Algirdas portretas
TO AGENTAS - KOKIAS ČIA NESĄMONES RAŠINĖJI, TAI KĄ, TAU KLAIPĖDA ŠŪDO VIETOJ, TAI KOKS TU PATRIOTAS SAVO MIESTO. REIŠKIA ESI ŽLUGĘS ŽMOGUS IR NIEKINGAS, KAD TAU KLAIPĖDA NIEKO NEREIŠKIA. Labia gaila, kad Kučinskas nesugebėjo paruošti gero choro, o jug Klaipėda turi ir konservatoriją ir tiek dainorėlių, ir nejaugi nebuvo galima surinkti gerą chorą. O kokias dainas pasirinko, tai siaubas, jug netinka chorui. Žinoma, kai dainuoja Kučinskas savo dainas, tai aš slabnėjo, bet čia visai netiko. Labai gaila, kad iškrito. Nors ir Deivis taip pat nesugebėjo Klaipėods chorą suburti irgi iškrito. GĖDA.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kucinskas visai ne ta asmenybe, kuri galejo Klaipedos chorui suteikti charizmos, rezultatai akivaizdus.Gaila choristu.... tikejusiu sekme.

Vaidas

Vaidas portretas
Kučinskas yra asmenybė, bet deja tik neblogas popsinis solistas. Čia ne mokyklos konkursas, kur praeina bet kas. O Panevėžio kalinėms parinko teisingą dainą - tai pageidavimų koncerto hitas. Ir dar - po visų jovalų daug nusiteikę prieš valdžią, užjaučia tuos, ką valdžia spaudžia. Bet - jos gražios ir mielos, kol netenka kartu pabūti nors kelias dienas. O tada akys atsiveria. Bet žiūrovai gyvenime jų nematė, tik ekrane...

rj

rj  portretas
ko jus tas pnevezietes keikiat ,ar patys sventieji .esat .kazin kiek jus patys prisidirbe esat.??????????????tik kad gal issisukt pavyko ,ypac kai musu teisesauga ne aukas o banditus gyna o jos matyt savo banditus virelius nudeje ,uztat ir pasodintos .o as palaikau si hora ir palaikysiuir ir matosi kad ne tik as taip manau .

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
Gaila,kad iškrito Klaipėdos choras.Pasirodymas nepatiko,įdomu,kas jį pastatė.Kučinskas su savo popuri ar gali būti įdomus.Jaunimui reikia duoti pasireikšti,o ne Kučinskui.

agentas

agentas portretas
Algirdui. Būten kad reikškia, todėl šito japo ten apskritai neturėjo būti, jau nekalbant apie muziką. O choras irgi tylėjo, turbūt tokie patys nuo žagrės surinkti šimkinėj, kur klaipėdiečių gal keli procentai.

to 26. Optimistė scoras

to 26. Optimistė scoras portretas
26. Optimistė Kaip matau visi smerkiat Panevėžio scorą.

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=ZbMdqEUIK5A

Galerijos

Daugiau straipsnių