Pirmajame „Playboy“ vakarėlyje - net trys „Playboy“ viršelio merginos

Sekmadienį nuo 22 valandos "Pop Star Bar" vyks pirmasis "Playboy" vakarėlis, kuriame dalyvaus ir žurnalo viršelyje besipuikavusios Rima Triškutė, Sandra Chlevickaitė, Vaida Židonytė.

„Geriau vieną kartą pamatyti, negu šimtą kartų perskaityti interneto komentaruose“, - kviesdamas į pirmąjį „Playboy“ vakarėlį Lietuvoje sako lietuviškojo žurnalo redaktorius Liudas Dapkus.

Kauno baras "Pop Star Bar" kovą kruopščiai rengėsi savo „didžiajai dienai“ - jau netrukus įvyksiančiam žvaigždes „nurenginėjančio“ žurnalo vakarėliui.

Sekmadienio vakarą, per Velykas, Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras "Pop Star Bar" vienam vakarui neatpažįstamai pasikeis. Čia įvyks pirmasis „Official Playboy Party“ vakarėlis, į kurį bus įleidžiami tik sulaukę 21-erių metų asmenys.

Renginio organizatoriai žada įspūdingą „Playboy“ merginų komandą, jų pasirodymus ir fotosesijas „gyvai“.

Vakarėlyje žadėjo dalyvauti trys „Playboy“ viršeliui nusifotografavusios merginos. Kartu su visais linksminsis buvusi grupės „Desperado“ vokalistė Sandra Chlevickaitė, madų pasaulyje puikiai žinoma Vaida Židonytė, pastaruoju metu plėtojanti savo verslą ir manekenė Rima Triškutė, dabar daugiau laiko praleidžianti užsienyje, nei Lietuvoje.

Drąsiausi vakarėlio lankytojai galės nusifotografuoti su dailiomis viešniomis, o kadrai pateks į kitą „Playboy“ numerį.

„Viską sudėjus jau dabar aišku, kad žmonės, kurie turi problemų su širdimi, „Playboy“ vakarėlio naktį geriau liktų namuose“, - juokauja Lauris Lee, kuris tą vakarą kartu su Rikko El Gato bus atsakingi už muziką.


Šiame straipsnyje: pop star barpop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių