„Pinup Girls“ metė iššūkį savo gerbėjams (foto)

Merginų grupės „Pinup Girls“ narės paruošė tikrą siurprizą visiems savo gerbėjams. Ieva, Viktorija ir Simona, laukiančios savo antrojo grupės gimtadienio ir debiutinio albumo pristatymo šventės, metė iššūkį ne tik pačios sau, bet ir visiems savo grupės klausytojams.

Atlikėjos paskelbė neeilinį konkursą „Praleisk parą su „Pinup Girls“ “ ir be jokios baimės įsileido visiškai nepažįstamą žmogų į savo kasdienybę. „Džiaugiamės, kad atsirado daug žmonių, kurie sudalyvavo konkurse, todėl renkantis laimingąjį žmogų buvo iš tikrųjų kilusi ne viena diskusija. Po daugybės svarstymų ir pasitarimų, nusprendėme, kad konkurso nugalėtoju taps Audrius Kubiliūnas“, – visą priešistorę pasakoja Ieva. Atlikėjos šypsosi ir teigia, kad dauguma klausytojų nesitikėjo, jog šis konkursas bus įgyvendintas. „Visi manė, jog mes juokaujame, tačiau su merginomis nuo pat tos minutės, kai kilo idėja surengti tokį konkursą, buvome nusiteikusios labai rimtai ir pasižadėjome pačios sau, kad atsakinėsime į visus mums užduotus klausimus sąžiningai, be jokių išsisukinėjimų“, – atvirauja Viktorija Sutkutė.


„Mūsų nuotykiai prasidėjo ketvirtadienio vakarą ir tęsėsi iki penktadienio nakties, 4 valandos ryto. Ne veltui video reportaže sakėme, kad žmogiukui gali prireikti vitaminų, nes darbo grafikas tuo metu buvo tikrai įtemptas: koncertas Klaipėdoje, darbas įrašų studijoje ir dar vienas pasirodymas Vilniuje. Nemeluosim ir nesakysim, kad labai lengva įsileisti svetimą žmogų į savo kasdienybę ir rutiną, bet tas laikas praleistas su Audriumi mums iš tikrųjų labai patiko“, – kalba Simona. Atlikėjos džiaugiasi, kad konkurso laimėtojas jas nustebino ne tik dovanomis, didžiuliu vaišių stalu, bet ir specialiai joms pagamintu „Pinup Girls“ tortu.


Dainininkės tikina, kad Audrius bus vienas pirmųjų gerbėjų, kuris gaus išskirtinį pakvietimą į „Pinup Girls“ debiutinio albumo pristatymą ir gimtadienio šventę, „Olympic Lounge“, Vilniuje, o kaip jam sekėsi “atlaikyti“ parą su merginomis, gali pamatyti išsamiame vaizdo reportaže.




Šiame straipsnyje: Pinup Girlsmuzikapop muzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
jei dave tai liuks
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių