Piktasis lietuviškosios „Pragaro virtuvės“ šeimininkas - L.Čeprackas

Grįžti į straipsnį

Senelė

Senelė portretas
Čeprackui gal ir nesvarbu, bet laidą žiūrėti nėra malonu ir, kartą pažiūrėjus, nesinori daugiau. Tai turėtų jaudinti BTV.

ruta

ruta portretas
maciau tik viena laida uzteko puse pas ji vaidybos ,nervininkas ligonis ir tiek

laima

laima portretas
manau kad tai viskas surezisuota kaip ir visur viskas bet jei jis toks is tikruju tai kazkoks muzikas ir chamas

baisi laida

baisi laida portretas
neįmanoma žiūrėt nestresuojant,be to ir pats maistas pasikrauna neigiama energija, nenorėčiau tokio maisto

Kas

Kas portretas
Kas gali valgyti tokioje aplinkoje pagamintą maistą? Suvalgius, apsinuodijimo simptomai (pykinimas, vidurių skausmai) garantuoti. Skanaus

rasa

rasa portretas
Pirmiausia L. Čeprackui iki Gordono Ramzio, kaip iki mėnulio. Todėl, labai juokingai atrodo tas bandymas pamėgdžioti žymųjį šefą svaidant lėkštes ir maistą į šiukšledėžę ar į žmones. Žiūrėjau visus Gordono Ramzio "The hell's kitchen" sezonus, tai buvo labai įdomu, nepraleidau nė vienos dalies, o lietuviškas variantas labai prastas. Žiūrėti nuobodu. Šiandien dar labai nustebau, kad dalyviai, gyvendami viešbutyje, miega ant sudedamų lovelių- košmaras.

tadas

tadas portretas
Liutauras - vienas geriausiu Lietuvoje sefu. Tai sukelia daugumai pavyda ir nora ji sumenkinti. Gal kada nors ir lietuviai prades atskirti tikra, skanu maista nuo propaguojamu TV laidu vedeju liurlu?

Me

Me portretas
Kažkaip viskas atrodo labai „persūdyta“. Gal Čeprackas ir puikus virtuvės šefas, gal toks ūmus jo charakteris, bet ekrane matomas didelis režisierių darbas ir daug vaidybos. Visko per daug ir jau „nebeskanu“ žiūrėti.

Galerijos

Daugiau straipsnių