Pikantiškas nuotraukas žiūrėjusiam bankininkui skelbiama gelbėjimo akcija

Internautai stojo ginti vieną Australijos banko darbuotoją, kuris pateko į televizijos kamerų vaizdus, kai žiūrinėjo pikantiškas manekenės Mirandos Kerr nuotraukas.

Finansinis tinklalapis "Here is the City News" sukūrė nedidelę skiltį "Save Dave" ("Išgelbėti Daveą (Deivą)", ir tai įkvėpė daugelį žmonių išsiųsti "peticiją" į banko "Macquarie" personalo skyrių.

Nelaimėlis Davidas Kiely apžiūrinėjo apsinuoginusios Australijos manekenės nuotraukas, nežinodamas, kad jam už nugaros kolega komentuoja ekonomikos situaciją šalyje tiesioginėje televizijos kanalo "Seven Network" laidoje.

Kažkuriuo metu jis pajuto kažką negera ir atsisuko, parodydamas savo paraudusį veidą visai šaliai.

Laidos ištrauka, įdėta į internetą, tučtuojau tapo hitu - svetainėje "YouTube" jį pažiūrėjo jau 1,2 mln. žmonių.

Banko tarnautojo užtarėjai suskaičiavo bent keturias priežastis, dėl kurių banko vadovybė neturėtų atleisti "grožio vertintojo": D.Kiely, kaip atrodo, yra puikus vaikinas; nuotraukos nebuvo "atstumiančios"; jis jau ir taip atsiėmė savo ir galiausiai pasaulyje yra pernelyg daug politinio korektiškumo".

"Jo negalima kaltinti ..., jis dirba galbūt labiausiai atbukinantį pasaulyje darbą. Ir todėl, gana jau, juk tai pati Miranda Kerr. Jis yra tik vyras", - sakoma viename svetainės "YouTube" komentarų.

Manekenė ragina neatleisti bankininko

Garsi Australijos manekenė prisidėjo prie sparčiai populiarėjančios kampanijos, kurios dalyviai ragina neatleisti iš darbo vieno bankininko, užklupto per vieną tiesioginę televizijos laidą žiūrinėjant nuotraukas, kurioms ji pozavo apsinuoginusi.

Mados namų "Victoria's Secret" manekenė Miranda Kerr sakė mielai pasirašysianti peticiją, kurioje Australijos bankas "Macquarie" raginamas neatleisti Davido Kiely, kurio veiksmus banko personalo skyrius pradėjo tirti po šią savaitę įvykusio incidento.

"Man sakė, kad yra peticija dėl jo darbo išsaugojimo. Be abejo, aš ją pasirašysiu", - M.Kerr ketvirtadienį sakė žurnalistams Sidnėjuje.

"Macquarie" pareigūnai antradienio popietę išvesdino D.Kiely iš jo darbo vietos, todėl tikėtina, kad bankas šiuo metu svarsto šio darbuotojo galimybes tęsti karjerą, rašo dienraštis "The Australian".

Prie D.Kiely palaikančios kampanijos prisideda vis daugiau internautų: "Facebook" svetainėje "Macquarie - Don't Fire David Kiely" ("Macquarie" - neatleiskite Davido Kiely) iki penktadienio popietės buvo užsiregistravę 755 žmonės.

Tame tinklalapyje sakoma, jog D.Kiely atskleidė žmogiškąją bankininkystės pusę, kai "pasielgė, kaip jo vietoje būtų pasielgęs bet kuris kitas - kuriam laikui atsitraukė nuo įtempto darbo ir peržiūrėjo kelias nekaltas nuotraukas, kurias jam kažkas atsiuntė elektroniniu paštu".
 
"Kokia legenda. Myliu šį vaikiną", - rašė vienas "Facebook" svetainėje užsiregistravęs internautas.

Kitas pridūrė: "Netgi mano mama mano, kad neturėtumėte prarasti darbo, o ji išties griežtai vertina daugelį dalykų!"


Šiame straipsnyje: Miranda Kerr

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių