P.Hilton sulaikyta Tokijo oro uoste

Garsiąją Paris Hilton antradienį sulaikė imigracijos pareigūnai Tokijo Naritos oro uoste, į kurį ji atskrido praėjus dienai po to, kai prisipažino dėl jai pateiktų kaltinimų narkotikų laikymu, praneša žiniasklaida.

29-erių metų gražuolė ir prabangaus viešbučių tinklo "Hilton" paveldėtoja į Naritos oro uostą atskrido užsakytu lėktuvu. Oro uosto pareigūnai moterį apklausė ir svarstė galimybę neįleisti jos į šalį, nes už narkotikus teista P.Hilton buvo paleista lygtinai, pranešė naujienų agentūra "Jiji".

Las Vegaso teismas pirmadienį P.Hilton už kokaino laikymą skyrė dvi šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmes lygtinai, tačiau perspėjo, kad įvykdžiusi naują nusižengimą ji už grotų praleis metus.

P.Hilton taip pat turėjo sumokėti 2 tūkstančių JAV dolerių baudą, dalyvauti priklausomybės nuo narkotikų gydymo programoje ir atlikti 200 valandų viešųjų darbų.

Kaip rašoma "Asahi Shimbun" tinklapyje, į Tokiją P.Hilton atvyko maždaug 17 val. 30 min. vietos (11 val. 30 min. Lietuvos ) laiku.

Tokijo imigracijos tarnybos pareigūnas informavo, kad nuteistam ir lygtinai bausmę atliekančiam asmeniui be "ypatingų aplinkybių" draudžiama atvykti į Japoniją.

P.Hilton ir jos 26 metų sesuo Nicky trečiadienį turėjo dalyvauti savo rankinių ir aksesuarų pristatymo renginyje Tokijuje.

Tačiau, renginys buvo atšauktas, pranešė "Jiji".

P.Hilton buvo areštuota per futbolo pasaulio čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje, nes vienas jos kompanionas į ketvirtfinalį, kuriame žaidė Brazilijos ir Olandijos rinktinės, pasiėmė suktinę su marihuana. Vėliau byla buvo nutraukta.

2007 metais P.Hilton teko praleisti tris savaites Los Andželo kalėjime - už tai, kad pažeidė savo bandomojo laikotarpio dėl neatsargaus vairavimo sąlygas.

Bulvarinės spaudos numylėtinė P.Hilton, kuri yra viešbučių tinklo "Hilton" įkūrėjo provaikaitė, išgarsėjo 2003 metais, kai jos vaikinas internete paskelbė jųdviejų meilės žaidimų vaizdajuostę.


Šiame straipsnyje: Paris Hilton

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių