Philo Collinso dukra Lilly Collins tapo Snieguole

Garsaus britų atlikėjo ir dainų kūrėjo Philo Collinso duktė Lily Collins, pasirinkusi aktorės kelią, naujame filme „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija 3D“ įkūnija pagrindinį Snieguolės vaidmenį.

Komedija pateikia visiškai naują visų žinomos istorijos versiją – Snieguolė ir septyni jos ištikimiausi draugai bei pagalbininkai nykštukai stoja į narsią kovą prieš Piktosios Karalienės diktatą pasakų karalystėje. Todėl, pasak 22 metų aktorės, jos Snieguolė – gerokai kitokia nei įprasta ją matyti.

„Ji yra visiems puikiai žinoma princesė iš pasakos, tačiau visai kitokia – ryžtinga ir narsi kovotoja, – apie savo naujausią vaidmenį pasakoja L. Collins. – Iš savo bendražygių septynių nykštukų ji išmoksta kautynių ir akrobatikos triukų, todėl šioji Snieguolė neabejotinai išspardys užpakalius visiems blogiečiams!“

Aktorė pasakoja, kad nuo pat vaikystės vaidinti Snieguolę buvusi didžiausia jos svajonė: „Iki šiol rytais pabudusi negaliu patikėti, kad šis mano troškimas tapo realybe! Kasryt savęs klausiu, ar tikrai taip gali būti? Ar tikrai aš tapau Snieguole? Vaikystėje ji buvo mano idealas.“

Piktąją Karalienę, su kuria į kovą stoja Snieguolė, juostoje vaidina plačiausios Holivudo šypsenos savininkė Julia Roberts.

Filmo režisierius Tarsemas Singhas garsėja dėmesiu net menkiausioms detalėms, todėl jo filmai visuomet prikausto žiūrovų dėmesį pribloškiančiais vaizdais, dekoracijomis ir aktorių kostiumais. Gardžiu kąsneliu žiūrovams taps ir „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“. Įspūdingi, savo didybe dangų remiantys rūmai, prašmatnios puotos, kvapą gniaužiančios suknelės, jau dabar vertos patekti į puošniausių kino kostiumų garbės galeriją, charizmatiški personažai, pasakiški kraštovaizdžiai ir daug magijos – labiausiai laukiama 2012 metų kino premjera (anot apklausų moterų ir merginų) nepaliks abejingų nei mažų, nei didelių žiūrovų.

Viena labiausiai laukiamų 2012-ųjų kino premjerų Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 6 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių