Perpus jaunesnis partneris A. Pilypaitei – stimulas būti seksualesnei

„Aš vyriausia projekte, o šoksiu su jauniausiu!“ – jau rytoj entuziastingai prisipažins žinoma dainininkė Asta Pilypaitė, rudenį besisuksianti ant ketvirtojo TV3 projekto „Šok su manimi“ sezono parketo su devyniolikmečiu Ligitu Bernatavičiumi.

A. Pilypaitė sako besididžiuojanti faktu, kad jos partneris daugiau nei perpus jaunesnis už ją pačią. Pasak žinomos dainininkės, ji nė kiek nekompleksuoja dėl amžiaus skirtumo. Atvirkščiai – tai, kad partneris toks jaunas, moteriai kelia didesnį stimulą būti seksualesnei ir gražesnei.

„Tikiuosi, kad vyras nepavydės, nes mano partneris gal net per jaunas, kad kiltų pavydas“, – sako 41 metų Asta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji

Ji portretas
Iškrypėlės!!!!!!!! Vis jaunesnių nori, o juk už kelių metų būsi sena tarka, o jaunesnis pabėgs,

nn

nn portretas
Labai nesiziuri moteris salia jauniau atrodancio vyro - is karto matosi jos metai, ir tai labiausiai is salies i akis krinta, ir tai labai bjauroja bet kuria moteri. Butent salia vyresnio, bet butinai dar jaunatvisko vyro moteris atrodo jauniau nei jos chronologinis amzius. Atminkit moterys: stovedamos salia savo sunaus ar panasiai atrodancio vyro visada atrodot jau pasenusios, ir tuo tik parodot, jog jusu laikas jau praejo. Tuo tarpu sita dainininke dar tikrai neturetu saves nurasyti! Kaip moteris ji net labai idomi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių