Penktųjų „Žvaigždžių duetų“ žvaigždė – O.Kolobovaitė

LNK tęsia populiariausią ir ilgiausią TV istorijoje muzikinį šou „Žvaigždžių duetai“. Po Naujųjų žiūrovai išvys jau penktąjį šios programos sezoną.
Viena ryškiausių būsimojo sezono žvaigždžių – operos dainininkė Ona Kolobovaitė.

„Kiekviena scena reikalauja naujų išbandymų. Aš nusprendžiau dar kartą save išbandyti. Šįkart – populiariųjų „Žvaigždžių duetų“ scenoje, - sako Ona. – Nesu tik operos dainininkė, dalyvauju miuzikluose, dainuoju įvairiausio žanro muzikos kūrinius“.

Nors dabar Onos karjeroje – pats karštymetis, o darbotvarkė suplanuota iki kitų metų pavasario, ji su nekantrumu laukia „Žvaigždžių duetų“.

„Kiekvienas pasirodymas „Žvaigždžių duetų“ scenoje – tai naujas etiudas, naujas sumanymas, nauja patirtis. Be to, galėsiu tobulinti savo, kaip mokytojos įgūdžius, dirbdama su partneriu“.
Dainavimo projekte jau triumfavusi atlikėja sako, kad negalvoja apie pergalę. „Einu smagiai leisti laiko, dalyvauti, dirbti. O didžiausia kova – su savimi pačiu“.

Didžiausi Onos favoritai per visą „Žvaigždžių duetų“ istoriją – Inga Jankauskaitė ir Česlovas Gabalis. „Man darė įspūdį jų pasirodymai, jų repertuaras. Kai pagalvoju apie „Žvaigždžių duetus“, ši pora man iš karto išnyra prieš akis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių