Penki būdai, kaip susipažinti su vyru

Ieškote idealaus vyro? Pasirodo, yra keli ypač efektyvūs susipažinimo būdai, kurie gal net nešovė į galvą!

1. Pažinčių portalai
Tai vienas geriausių būdų susipažinti su vyrais. Be to, dar vienas pliusas tas, kad, jei ir nepavyktų rasti to vienintelio, tai tikrai turėsite daugiau draugų. Pavyzdžiui, portale „Facebook“ galima pamatyti ne tik patinkančių vyrų fotografijas ir asmeninius duomenis, bet ir sužinoti, kuo jie domisi, kokia muzika patinka, su kuo jie draugauja ir t.t. Apskritai, tai - puiki galimybė gerokai praplėsti pažįstamų ratą, tarp kurių bus ir vyrų.

2. Socialinis tinklalapis „Twitter“

Pastaraisiais metais šis socialinis tinklalapis tapo itin populiarus, kadangi didžiulės pažinties galimybės. Pavyzdžiui, parašykite penktadienį, kad šeštadienį dieną jūs kviečiate savo draugus susitikti ir pasėdėti prie šventinio stalo. Be to, praneškite jiems, kad kiekvienas gali atsivesti po draugą, kurių jūs nepažįstate. Tai bus gera proga susipažinti su naujais vyrais, kurių kiekvienas gali tapti potencialiu kandidatu į širdį.

3. Vakarėliai ir reprezentacijos
Ten reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į patinkančius vyrus, bet ir simptiškas, linkusias bendrauti moteris. Pažintis ir draugystė su mėgstančia aktyviai bendrauti mergina, kuri nestokoja  abiejų lyčių draugų, gali būti labai naudinga. Greičiausiai ji dažnai būvoja įvairiuose viešuose renginiuose, turi daug pažįstamų, tarp kurių gali atsirasti ir jūsų antra pusė.

4. Lankytinos vietos
Reikėtų dažniau lankytis tose vietose, kur susirenka nemažai žmonių. Gal ir jaučiatės nejaukiai sėdėdamos vienos prie baro, tačiau tai – ne vienintelė vieta. Nueikite į parodą ar koncertą, pasivaikščiokite po parką arba tiesiog užbėkite į kavinukę išgerti puodelį kavos. Vyrui daug lengviau prieiti prie moters, kuri leidžia laiką viena, o ne su draugėmis.

5. Eikite į pasimatymus
Jei į pasimatymą kviečia vyras, kuris nė iš tolo nepanašus į  jūsų svajonių vyrą, nereikėtų atsisakyti. Dažnai atsitinka taip, kad po pirmo ar antro pasimatymo tarp žmonių atsiranda simpatija, apie kurią pradžioje negalėjo būti ir minties. Jei pastebėjote, kad vyras maloniai bendrauja, linksmas, dėmesingas, tačiau ne jūsų skonio, suteikite jam galimybę „pasikeisti“.


Šiame straipsnyje: pažintyssextop

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių