Pažinkite magišką klasikinės muzikos pasaulį

„IMP Baltic“ leidykla pradeda leisti unikalią knygų ir kompaktinių plokštelių seriją „Klasikinės muzikos genijai“.

Šalies gyventojai nuo šiol turės puikią progą savo namų bibliotekas papildyti išskirtine leidinių kolekcija ir pažinti kūrėjus, savo muzika pakerėjusius milijonus žmonių.

„Iliustruotos knygos ir naujausius garso įrašymo standartus naudojant pagamintos kompaktinės plokštelės ne tik leis šalies gyventojams pagilinti savo žinias apie klasikinę muziką, bet ir suvilios galimybe daugiau sužinoti apie mėgstamų kompozitorių asmenybes ir istorinį bei kultūrinį kontekstą, kuriame gimė jų kūriniai“, – sakė „IMP Baltic“ rinkodaros vadovė Rūta Navikaitė.

Pirmose serijos knygose pristatomas savo genialumu pasaulį pakerėjęs Wolfgangas Amadeus Mocartas, poeziją ir aistrą kūryboje sujungęs Piotras Čaikovskis ir baroko šedevrus kūręs Johannas Sebastianas Bachas.

Iš viso planuojama išleisti 62 knygas su kompaktinėmis plokštelėmis. Į kiekvieną surinkta ne mažiau kaip 60 minučių muzikos šedevrų. Unikalaus formato serijoje bus pristatomi Baroko, Klasicizmo, Romantizmo ir kitų epochų žymiausi muzikos kūrėjai.

„Esu klasikinės muzikos gerbėja. Labai patiko knygos formatas ir turinys. Knygoje informacija išdėstyta trumpai ir aiškiai. Plokštelėje įrašyti nuostabūs kūriniai, kurie yra patys gražiausi, sukurti šių kompozitorių. Jei leis galimybė, žinoma, surinksiu kuo įmanoma jų daugiau,“ – dalijosi savo įspūdžiais ilgametė UAB „IMP Baltic“ klientė Nijolė Čeikienė, gyvenanti Vilniuje.

Užsiprenumeravę šį leidinį pirmoje nemokamoje siuntoje prenumeratoriai gaus dvi knygas apie  Mocartą ir Čaikovskį su kompaktinėmis plokštelėmis, taip pat stereoausines.

Vėliau kas 3–4 savaites į pašto dėžutę (neregistruotu paštu) bus siunčiama po naują serijos „Klasikinės muziko genijai“ knygą su kompaktine plokštele, už kurią sumokėti galėsite per 10 dienų banke, pašte ar per elektroninį banką. Nusprendus atsisakyti prenumeratos, tai galima padaryti telefonu, laišku, faksu, elektroniniu laišku arba apsilankius Vilniuje įsikūrusioje leidykloje.

Daugiau informacijos apie seriją galima rasti interneto svetainėje www.klasikines-muzikos-genijai.lt. „Klasikinės muzikos genijai“ klientų aptarnavimo centro tel. (8 5) 236 3366.


Šiame straipsnyje: knygamuzikaIMP Baltic

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių