Pavydas konkurentėms: Radži bučiavo naujokę

Po praėjusį šeštadienį vykusios tiesioginės transliacijos svajonių jaunikis Radži su visomis „Radži ieško žmonos“ merginomis grįžo į Taujėnų dvarą.

Ten susirinko artimiausi merginų draugai ir įsiliepsnojo audringas vakarėlis su šokiais ir dainomis. Visos panelės kaip įmanydamos bandė patraukti Radži dėmesį, tačiau vyras laiką leido tik su viena mergina.

Prieš keletą savaičių realybės šou „Radži ieško žmonos” pasirodžiusi pilvo šokėja Diana tą vakarą jautėsi kaip karalienė. Ją pirmąją Radži pakvietė šokiui, kol visi linksminosi menėje, su ja viena vaikštinėjo po dvarą, o paskui romantiškai šnekučiavosi žvakių šviesoje.

„Pačiai buvo keista, kad tiek dėmesio buvo skirta būtent man. Su Radži kalbėjomės apie šokius, apie tarpusavio santykius, kitas merginas – tikrai nuostabiai praleidau vakarą”, - džiaugėsi Diana.

Radži prisipažino, kad jį sužavėjo merginos santūrumas.

„Man patiko, kad kol Daiva ir Ilona varžėsi kaip įmanydamos, Diana ramiai sėdėjo prie stalo ir nė neketino žemintis”, - savo vakaro pasirinkimą komentavo svajonių jaunikis.

Galų gale, vakarėliui įsisiūbavus, Radži atsisveikino su svečiais ir vienintelę Dianą pabučiavo. Kitos panelės pažaliavo iš pavydo. Menėje užvirė žiaurokos kautynės, kurias pamatysite jau šį šeštadienį, 19 val. per LNK realybės šou „Radži ieško žmonos”.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonosLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

ramas

ramas portretas
pridurkės, varykit į vilniaus taborą - ten daugiau yra tokių, atitinkančių jūsų smegenų kiekį kaukolėje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių