Pavasarį Vilnių šturmuos „Metallicos“ gerbėjai iš šalių kaimynių

Balandžio 21 dieną Vilniuje įvyksiantis vienos sėkmingiausių visų laikų roko grupių „Metallica“ koncertas taps švente ne tik lietuviams. Net 4 tūkst. bilietų pasiūlyti „Metallica“ gerbėjams, gyvenantiems aplinkinėse šalyse.

„Paskelbę apie papildomą „Metallica“ koncertą, sulaukėme milžiniško aplinkinių šalių, visų pirma - Baltarusijos, bilietų platintojų susidomėjimo. Baltarusijos rinkai skyrėme net 2,5 tūkst. bilietų, Lenkijai rezervuota 1 tūkst., Kaliningradui - 0,5 tūkst. bilietų“, - sakė pramogų verslo grupė „SEVEN entertainment“ vadovas Vidmantas Šiugždinis. Du „Metallica“ koncertus „Siemens“ arenoje organizuoja grupės narė „Seven Live“.

Bilietai į abu Vilniuje įvyksiančius „Metallica“ pasirodymus tirpsta kaip niekada greitai. „Didžiąją dalį bilietų į pirmąjį koncertą išplatinome dar išankstinės prekybos metu, šiandien į pirmąjį šou telikę apie 100 bilietų. Nors iki „Metallica“ atvykimo dar 4 mėnesiai, grupės gerbėjai nesnaudžia - bilietų kiekis į antrąjį koncertą taip pat pastebimai senka“, - sakė V. Šiugždinis.

Iš viso į balandžio 20-21 dienomis įvyksiančius „Metallica“ koncertus gerbėjams pasiūlyta po 10 tūkst. bilietų. Jų kainos svyruoja nuo 225 iki 295 litų.

Vilniuje „Metallica“, kartu su U2 ir Madonna priklausanti stipriausių koncertuojančių planetos atlikėjų trejetui, pristatys savo naujausią albumą „Death Magnetic“. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi žvaigždžių kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

Kultiniai atlikėjai į Vilnių atsigabens viso turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. Ji bus įrengta salės viduryje, todėl „Metallica“ 360 laipsnių kampu bus puikiai matoma iš visų arenos pusių. Mikrofonai žvaigždėms bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai.


Šiame straipsnyje: Metallica

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių