Pavasarį „Kiwi“ klubas pasitinka dvigubu šūviu

Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ pavasarį pradeda medžioklės sezono atidarymu. Šeštadienį jį sudrebins „Dvigubas šūvis“.

 Jo kaltininkai – vieni geriausių šokių muzikos snaiperių Lietuvoje Virus J ir Andrius Alien. Ieškoti neperšaunamų liemenių nereikia. Dvigubas šūvis pakirs tik kojas.

Virus J – gerai pažįstamas Lietuvos šokių muzikos šaulys, taikantis tik į pačius jautriausius šokių judesiams skirtus organus. Kol kas šio snaiperio pagrindiniu siautėjimo epicentru buvo Lietuva, o ištikimas jis buvo tik gaujai „Pro-duce“. Tačiau už ilgametį darbą pakirtinėjant klubų lankytojų kojas ir už labai taiklių muzikinių ginklų gamybą šiemet Virus J į savo ratą pasikvietė vieną didžiausių šokių muzikos ginklų gamybos kompanijų pasaulyje „Defected“. Į prekybą šis gigantas jau išleido muzikinį Virus J arsenalą „Kings Of Tomorrow – Take Me Back”, tačiau to šiam patyrusiam snaiperiui negana.

„Per porą mėnesių su „Defected“ leidybos kompanijos ženklu pasirodys tų pačių „Kings Of Tomorrow – Finally“ mano kurtas remiksas, kurio garsas šiuo metu suvedinėjamas garso Londone. Taip pat visai netrukus „Azuli“ leidybinė kompanija pateiks mano ir Sandy Rivera bendrą darbą „Put Ur Hands Up“, šiuo metu montuojamas jo videoklipas. Pats kūrinys jau yra išleistas „Defected“ ir „Azuli“ kompiliacijomis. Taip pat labai smagu, jog mano ir Jurgos bendras darbas „Perfect“ dar nepalieka topų lentelių“, – nuveiktais darbais džiaugėsi šokių muzikos snaiperis Virus J.

O kitas šeštadienio ritmų šaulys A.Alien taip pat aktyviai ruošia ginklus klubų lankytojų medžioklei. „Happyendless“ gaujai priklausantis smogikas su kitais „šeimos nariais“ pastaruoju metu aktyviai ir alinančiai dirbo prie 3D koncertų turo, kurio sprogimo efektą galėsime patirti jau labai greitai.

„Be 3D koncertų turo, tai pat ruošiuosi „Mados infekcijai“, įrašinėju naują techno singlą, daug eksperimentuoju, kad suvesčiau naujus garsus ir virpesius į vieną krūvą. Nenoriu nieko kopijuot, viliuosi atrasti kažką savo, kas galėtų būti šiokiu tokiu siųstuvu ar raketa nešėja šiais ne pačiais juodžiausiais gyvenimo metais“, – teigė ritmo sprogmenų specialistas ir smogikas A.Alien.

Du tikri šokių muzikos šauliai šį šeštadienį atvyksta į Klaipėdą tam, kad sudrebintų „Kiwi“ klubą dvigubu šokių muzikos šūviu ir išguldytų besilinksminančius žemų dažnių ginklais. Tie, kas pasiilgo adrenalino ir gerų šokių muzikos kulkų kvapo, šį šeštadienį „Kiwi“ klube turės puikią progą patikrinti savo kojų atsparumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių