Pattinsonas išsikraustė iš bendrų su Kristen Stewart namų

„Saulėlydžio“ (Twilight) žvaigždė Robertas Pattinsonas, kaip pranešama, išsikraustė iš namų Los Andžele, kuriuose gyveno su savo mergina Kristen Stewart, dieną prieš tai prisipažinusia dėl „akimirkos nesantūrumo“ su kino kūrėju Rupertu Sandersu.

K.Stewart santykiai su „Saulėlydžio“ kolega R.Pattinsonu buvo perkratyti šią savaitę, kai žurnalas „Us Weekly“ paskelbė nuotraukas, kuriose matyti, kaip aktorė anksčiau šį mėnesį bučiavo vedusį savo filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ (Snow White and the Huntsman) režisierių R.Sandersą.

Gandus apie nuotykį ji pakomentavo ir R.Pattinsono atsiprašė trečiadienį.

Jos pareiškime sakoma: „Labai atsiprašau už skausmą ir nepatogumą, kuriuos sukėliau man artimiems (žmonėms) ir visiems tiems, kuriuos tai paveikė. Šis akimirkos nesantūrumas sukėlė pavojų svarbiausiam mano gyvenimo dalykui, žmogui, kurį myliu ir labiausiai gerbiu, Robui. Aš jį myliu, aš jį myliu, labai atsiprašau“.

Pranešama, kad britų aktorius labai susisielojo dėl šio prisipažinimo, o vienas porai artimas šaltinis People.com sakė, kad dabar R.Pattinsonas susipakavo savo daiktus ir paliko būstą, kurį jiedu vadino namais.

Šaltinis pridūrė: „Kristen tikrai myli Robą labiau už viską. Jai dabar svarbu tik jis, ... (bet) nesu tikras, kad jie galės po šito atsigauti“.

Tuo tarpu R.Sanderso tėvas Michaelas yra įsitikinęs, kad režisierius ir jo žmona, aktorė ir manekenė Liberty Ross, įveiks savo problemas ir kad ši žiniasklaidos sukelta audra yra „didelis triukšmas dėl nieko“.

Michaelas Sandersas People.com sakė: „Jis yra labai garbingas, sunkiai dirbantis ir atsidavęs tėvas ir kino kūrėjas ... Žinoma, kad jų santykiai tai atlaikys. Tai - niekis, jie tikrai visa ištvers. Visa tai - didelis triukšmas dėl nieko“.

Rupertas Sandersas trečiadienį taip pat paskelbė pareiškimą apie minimus gandus ir pripažino, jog „visiškai eina iš proto“ dėl to, kad įskaudino savo žmoną, kuri „Snieguolėje“ vaidino K.Stewart veikėjos motiną, ir du poros vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių