„Patrulis“ Gytis - ligoninėje

Pilvo skausmus grupės „Patruliai“ narys Gytis pajuto pentadienį. Kadangi turėjo koncertų, skausmą tiesiog malšino vaistais ir lipo į sceną dainuoti.

Šeštadienį, kai temperatūra šoktelėjo iki 39C° ir skausmas tapo nepakenčiamas, Gytis nuvyko į ligoninę, kur buvo atlikti tyrimai.

„Kai gydytojas man pasakė, kad man reikia pjauti apendicitą, tai norėjau su gydytoju susitarti, kad operaciją darytų vakare, po koncerto“, - pasakoja Gytis. „Tačiau gydytojas net nesileido į kalbas ir buvau išvežtas į operacinę, kur buvau skubiai operuotas.“

Šiuo metu Gytis dar guli ligoninėje, jis jaučiasi gerai.

„Nepraėjus nei porai valandų po operacijos jau kėliausi iš lovos, nuskausminamųjų negeriu, nes jaučiuosi ir taip gerai“, - apie savo būseną kalba Gytis. – „Ligoninės personalas labai manim rūpinasi, kadangi esu vegetaras maisto meniu man yra atskiras“.

Sveikstantis dainininkas labai nori padėkoti visam Lazdynų ligoninės II-am chirurginio skyriaus personalui, ypač chirurgui p. Tamuliui. „Tik labai jau noriu namo...“ – prisipažįsta Gytis ir jau ketvirtadienį jis žada būti scenoje.


Šiame straipsnyje: patruliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių