Patriotizmas: „Kiwi” klube karaliaus lietuviški ritmai

Artėjantis patriotiškas ir ilgas savaitgalis uostamiesčio naktiniame klube „Kiwi“ dedikuojamas lietuviškai muzikai.

Nepataikaudamas vien importinei muzikai, klubas kviečią į lietuviškų garsų degustaciją. „Daug gėrio turime ir visai panosėje - Lietuvoje, tad šįkart už pulto stos mūsų tėvynės muzikinių vandenų rykliai“, - žadėjo „Kiwi“ renginių organizatoriai.

„Happyendless Djs“ - tai dažnam Lietuvos klubų lankytojui puikiai pažįstami Andrius Alien ir Benua. Elektroninės muzikos scenoje - dar tik „paaugliško” amžiaus duetas. Tačiau tai vardas, rekomenduojantis aukštos kokybės reginį ir garsą. Šie vakarėlių liūtai sugeba publiką išjudinti taip, kad įkaista net šokių aikštelės grindys.

„Klaipėdos publika žavi atvirumu ir šiltumu. Čia nereikia apsimestinio veido, farso - todėl groti jai visada gera, lyg namie”, - yra sakę būsimo vakarėlio svečiai. 

 A.Alien - ir „Happyendless” grupės narys, tad su muzika pažįstamas daugeliu aspektų. Žino, kas yra smuiko raktas, pažįsta natas ir gamas, išmano ir apie lydytus ritmus už pulto, mat tėvai jį dar mažą į muzikos mokyklą atvedė anksčiau nei  į darželį. Muzika jam - aukštesnė materija. Ir A.Alien tai demonstruoja.

Benua - padauža. Kadaise „kapojęs” technomuziką, peraugo ir bandė kone visus stilius, bet iki šiol yra paskendęs savojo skambesio paieškose. Tad vakarėlio dalyvių ausims pasiunčiama muzika niekada nebūna vienoda ir monotoniška.    

Šis originalus duetas kartu grojo daugybėje įdomių vietų - nuo pirmųjų Lietuvos reivo, uždarų ir nelegalių vakarėlių iki renginių viešose ir masinio susibūrimo vietose. Jie „apšildė“ Dj Tiesto, James Zabiela, Jimmy Van M, Nick Warren, Gus Gus, Kosheen, Chloe, elektroninės muzikos legendą Paul Oakenfold ir daugelį kitų. Be pasididžiavimo šis tandemas už pulto „Kiwi” klube stos su vieninteliu tikslu - sukurti neprilygstamą būseną šokių aikštelėje.

Svečius palaikys klubo veteranu vadinamas Uncle Roll. Jis pastaruoju metu itin romantiškai nusiteikęs - savo  miksus dedikuoja dailiosios lyties atstovėms. 

„Sveiki atvykę į Lietuvą. Šokime. Būkime. Lietuviški ritmai - iki pirštų galiukų“, -linksmai kvietė užsukti „Kiwi“ klubo renginių organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių