„Paslapčių namus“ palikęs Andrius: dėl meilės padariau viską

Šeštadienį tiesioginiame eteryje kitas „Paslapčių namų“ vyrukas – Andrius žiūrovų prašyte prašėsi iškeldinamas, mat savo mylimosios Viktorijos buvo ne tik išsiilgęs – vaikino švarko kišenėje slėpėsi sužadėtuvių žiedas.

„Pagyvenęs mėnesį atskirai nuo savo draugės supratau, kokią nuostabią, protingą, gražią moterį turiu. Visas mūsų bendravimas prabėgo pro akis, vien apie ją galvojau ir supratau, kad su ja noriu praleisti visą savo gyvenimą“, – atšventęs sužadėtuvių vakarėlį su mylimąja ir būriu draugų savo mintimis dalinasi 30-metis.

„Jeigu būčiau nė neįtarusi ir išgirdusi pasiūlymą prieš visą Lietuvą – būčiau apalpusi. O dabar, net ir žinodama, kad jis pasipirš, – tai išgirdusi visa drebėjau“, – vis dar apimta euforijos ir glausdamasi prie savo sužadėtinio sako 26-erių šokėja.

Informacinių technologijų specialistas Andrius buvo pirmasis ir vienintelis „Paslapčių namų“ dalyvis, kurio paslaptis buvo atskleista. „Jei tai būtų krepšinio rungtynės arba šis žaidimas priklausytų tik nuo manęs, – jį tikrai laimėčiau, bet dabar taip nėra. Taip pat nebegalėjau daugiau gyventi be Viktorijos, todėl jaučiuosi ir dėl žaidimo, ir dėl savo meilės – viską padaręs“, – džiaugdamasis jam suteikta galimybe būnant realybės šou iš šalies pažvelgti į savo gyvenimą ir priimti teisingus sprendimus, sako Andrius.


Šiame straipsnyje: Paslapčių namaiandriusTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių