„Paslapčių namuose“ gyvenanti dainininkė sulaukė intymios dovanos

Jau trečiąją savaitę realybės šou „Paslapčių namai„ dalyviai su savo konkurentais yra priversti leisti 24 valandas per parą vienoje patalpoje. Iš TV3 projekto šeštadienį iškeldintas Ernestas prisipažino, jog tylumoje atšventė jam itin svarbią vedybų dešimtmečio sukaktį. Tuo tarpu paslaptinguose namuose tebegyvenanti „X Faktoriuje“ išgarsėjusi merginų muzikos grupės „4 Roses" narė Dileta vakar, stebint milžiniškai miniai internautų ir televizijos žiūrovų, atšventė savo 22-ąjį gimtadienį.

Mergina, per savo gimtadienius mėgstanti pabūti kamerinėje aplinkoje, pačių artimiausių žmonių apsuptyje, šįkart buvo aplinkybių priversta švęsti viešai su būriu „Paslapčių namų" gyventojų, kuriuos pirmą kartą gyvenime išvydo vos prieš pora savaičių.

„Aš, puikiai pažinodama Diletą, iškart supratau, kad jai bus be galo sunku šią dieną švęsti be artimųjų, be šeimos, su vos pažįstamais žmonėmis. Taip norėjosi padovanoti bent dalelę šilumos – pasveikinimą nuo šeimos ir nuo grupės„, – sako „4 Roses“ narė Diletos draugė Eglė Čepaitė.

Be sveikinimo anūkei neapsiėjo ir Diletos ypač mylima močiutė. Moteris niekada nepraleidžia anūkės gimtadienio ir visada užima svarbią vietą prie šventinio stalo. Ir močiutė, ir draugė puse lūpų prasitaria: kai tik Dileta paliks „Paslapčių namus„, jos laukia išskirtinė šventė prabangioje aplinkoje ir didžiulė staigmena. Tiesa, kol kas Dileta sėkmingai saugo savo paslaptį ir iš „Paslapčių namų“ iškelti kojos nežada.

Žinoma, naujieji „4 Roses„ narės draugai nepraleido progos griausmingai pasveikinti dainingąją namų gyventoją. „Paslapčių namų“ valdovas Balsas merginai skyrė net keletą misijų ruošti kulinarines staigmenas ir dovanojo šou programą... tik suaugusiems.


Šiame straipsnyje: Paslapčių namaiDileta4 Roses

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių