„Paslapčių namuose“ – „4 Roses“ iššūkis lakštingalai Diletai

„Šį kartą nebegraudinsime. Parinkome linksmą dainą, norime Diletai suteikti jėgų, smagiau nuteikti ir palaikyti ją“, – žada grupės „4 Roses“ narės, kalbėdamos  apie šeštadienio pasirodymą dvidešimtmetį švenčiančios televizijos TV3 tiesioginiame eteryje. Realybės šou „Paslapčių namai“ savaitės finale merginos su Dileta, jau septinta savaitė atitrūkusia nuo realaus pasaulio, susijungs teletiltu – kartu atliks dainą.

Tai nemenkas iššūkis net ir puikiai susidainavusiam merginų ketvertukui. „Tokiomis sąlygomis ruoštis dar neteko. Nedrąsu prognozuoti, kaip atrodys mūsų pasirodymas. Patikrinsime ar Dileta neprarado formos, ar galime dar priimti ją atgal į grupę“, – juokiasi „4 Roses“ narė Eglė Čepaitė.

Dainavimas – ypač jautri tema Diletai: „Negaliu be to. Kai pamačiau, kaip mano panos dainuoja...“ Nutrūksta balsas ir akyse pasirodo ašaros. Dileta tiesiog trokšta su projekte „X Faktorius“ užgimusia grupe stovėti scenoje ir dainuoti miniai gerbėjų. „Paslapčių namuose“ mergina – tarsi narvelyje uždaryta lakštingala.

Šeštadienį atsirado proga paslaptingojo „narvelio“ vartams atsidaryti, tačiau įpusėjusio realybės šou valdovas Balsas sumanė kitaip, ir „Paslapčių namų“ nepaliko nė viena gyventoja: „Tęsite kovą dėl pagrindinio prizo. Visi balsai, kuriuos jums atidavė žiūrovai, tik šį ypatingą vakarą pavirs jūsų „Paslapčių namų“ pinigais.“ Iškeldinimui konkurentų įvardintos Dileta ir Jolita buvo išgelbėtos ir nuo šiol žada žaisti dar aktyviau.

„Mes sakome – jau pats laikas jai grįžti. Mums jos labai trūksta. Ji labai kūrybinga. Tikiuosi, grįš su pilna galva idėjų ir galės mus įkvėpti“, – išsiilgusi Diletos sako „4 Roses“ narė Akvilė Matukaitė.

Kaip „Paslapčių namuose“ gyvenančią Diletą paveiks šį, pirmadienio, vakarą 19.50 val. TV3 eteryje parodytas „4 Roses“ kreipimasis? Ar nelengva muzikinė užduotis ir galimybė dainuoti teletiltu sujungiant televiziją ir tikrąją realybę neišgąsdins Diletos? Emocijų kupini „Paslapčių namai“ – jau šį vakarą.


Šiame straipsnyje: dainadalyviai4 Roses

NAUJAUSI KOMENTARAI

hki

hki portretas
ghjhj
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių