„Paslapčių namų“ tiesioginėje transliacijoje – „69 Danguje“ sugrįžimas

Beveik po septynių mėnesių tylos merginų grupė „69 Danguje„ pirmą kartą scenoje pasirodys dvidešimtmetį švenčiančios televizijos realybės šou „Paslapčių namai“ šeštadienio tiesioginėje transliacijoje. TV3 žiūrovai studijoje ir prie televizijos ekranų išvys ypatingą grupės debiutą – ne tik atsinaujinusią grupės komandą, bet ir neatpažįstamą narių amplua.

Paslaptimis apipinto realybės šou scenoje „69 Danguje„ merginos atskleis visiškai naujai. „Atsisakėme supermergaičių įvaizdžio. Tokios, kaip šį šeštadienį, dar nebuvom bandžiusios lipti į sceną“, – apie ekstremalius pasikeitimus pasakoja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Grupės merginos prisipažįsta, jog naujojo įvaizdžio „kaltininkas„ – dizaineris Robertas Kalinkinas, transformavęs merginų išvaizdą neatpažįstamai. Seksualių merginų amplua  „Paslapčių namų“ scenoje bus pakeistas į rafinuotą, elegantišką ir subtiliai moterišką grupės narių vaidmenį.

„Mes visos pasikeitėme, natūralu, keičiasi ir mūsų įvaizdis bei muzika. Grįžtame naujais garsais, kitoms spalvom„, – apie grupės pokyčius sako Nijolė, atskleisdama, jog šį šeštadienį merginoms talkins ir virtuozė smuikininkė. „Nuo šiol mūsų grupėje bus gyvas garsas – smuikas, saksofonas bei gitara“, – apie jau šeštadienį eteryje skambėsiantį grupės debiutą pasakoja „69 Danguje" narės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
dar vienos gryzo i geju parada
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių