„Paslapčių namų“ psichologės prisibijo net jos vaikinas

Pavojingų žaidėjų šalinimas, ieškant lengvesnio kelio į pergalę, – senas, išbandytas strateginis ėjimas. Šia tradicija naudojasi ir TV3 realybės šou „Paslapčių namų“ gyventojai. Trečiąją savaitę intriguojančias vienas kito paslaptis atskleisti mėginantys šou dalyviai jau antrą kartą iš šou bando iškeldinti pavojingiausia žaidėja tituluojamą Viktoriją. „Man irgi su ja sunku. Dažnai jaučiuosi kaip po didinamuoju stiklu“, –  sako net Viktorijos gyvenimo draugas Igoris Vasiliauskas.

Atsidavimo, meilės bei susižavėjimo savo moterimi neslepiantis vyras teigia suprantantis, jog dalyviai greitai įvertino Viktorijos skvarbų protą, analitinį mąstymą bei psichologines įžvalgas: „Natūralu, kad konkurentai kiekviena pasitaikiusia proga sieks pašalinti pavojingiausią dalyvę.“

Viktorija „Paslapčių namų“ gyventojams neprisipažįsta esanti psichologė, tačiau kiekvienas pabendravęs su ja tai intuityviai jaučia – Viktorija tarsi visus mato kiaurai!

„Prasidėjo kova tarp išorės ir vidaus. Vidus – šou dalyviai, sieksiantys iškeldinti Viktoriją iš „Paslapčių namų“. Išorė – žiūrovai, mėginsiantys ją išsaugoti. Taigi kiekvienam įdomu stebėti kaip tik tokį – tikrą žaidimą. Kuris silpnas, o kuris stiprus – sunku pasakyti, tačiau kad Viktorija dalyviams pavojinga – akivaizdu“, – sako ir pats psichologijos mokslų ragavęs Viktorijos širdies draugas.

„Tik „Paslapčių namų“ dėka aš savo moterį galiu stebėti 24 valandas per parą ir, kai šį šeštadienį Viktorija dėl išlikimo kovos su Indre, aš būsiu tikras – ji išliks, išliks iki pabaigos“, – įsitikinęs Igoris.




NAUJAUSI KOMENTARAI

meslas

meslas portretas
gal tuos sou rodytu, kai visi sumiega...galima butu kazka vertingesnio rodyt per lietuvos ''elitines'' laidas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių