Paskutinį „Exit“ sezono mėnesį pradės Josh Gabriel

Paskutinį „Exit“ sezono mėnesį Kaune pradės šokių muzikos chirurgu ir studijos guru vadinamas Josh Gabriel.

Klubas „Exit“ skaičiuoja iki penkių. Tiek šeštadienių liko iki klubo sezono uždarymo, kuomet šokių aikštelė skelbs vasaros atostogas. Paskutinį „Exit“ sezono mėnesį Kaune pradės šokių muzikos chirurgu ir studijos guru vadinamas Josh Gabriel.  Šeštadienį nuo 22 valandos svečią  pasitiks Ignas ir Mindaugėlis.

Albumas baigtas!

Nors nuo paskutiniojo Josh Gabriel vizito Kaune nepraėjo nė pusmetis, atlikėjas nestokoja naujienų. Svarbiausia jų susijusi su melodingai šokių muzikai pašvęstu prodiuserio projektu „Winter Kills“. Josh Gabriel paskelbė, kad pirmasis pirmasis „Winter Kills“ albumas jau yra baigtas ir šokių muzikos mėgėjų ausis pasieks rugsėjo mėnesį.

„Didžiąją dalį pasirodymų scenoje sudaro mano paties kūriniai ir remiksai, parengti specialiai klubams“, - sako Josh Gabriel. Žinant, kad didžėjus scenoje išbando visas savo studijos naujienas, šeštadienį „Exit“ galima tikėtis su būsimo „Winter Kills“ albumo nuotaikomis susipažinti iš anksto.

Reivas kruiziniame laive

„Šiuo metu mane įkvepia daug muzikos krypčių - nuo acid house iki new wave. Groju daug vokalų ir jausmingų kūrinių“, - savo pasirodymų formulę piešia „Exit“ šeštadienio svečias, prieš kelis metus dueto „Gabriel & Dresden“ sudėtyje pelnęs geriausio JAV didžėjaus titulą.

Daug keliaujantis Josh Gabriel priklauso gausiam būriui šokių muzikos žvaigždžių, savo mėgstamiausia šalimi nurodančių Braziliją. Būtent čia vyko atlikėjui įsimintiniausias pasirodymas šiemet.

Didžėjus grojo klubinėje fiestoje „Music On Board“, kuri vyko nestandartinėje erdvėje -  milžiniškame, keturiolikos aukštų, kruiziniame laive.

„Ant denio sulipo visi!“, - džiaugėsi Josh Gabriel.

Sezoną palydės Westbam

Likę gegužės šeštadieniai klube „Exit“ žada ne mažiau karštą atmosferą. Gegužės 8 dieną šokių aikštelės laukia 6 valandos su Ignu.

Gegužės 15 dieną klubą drebins bene mylimiausias visų laikų didžėjus Lietuvoje - visuomet energija trykštantis James Zabiela iš D. Britanijos.

Gegužės 22 dieną į sceną kops Graikijos progressive house karaliai - didžėjų porelė G Pal ir Anna Maria.

Klubas „Exit“ vasaros atostogoms su savo lankytojais atsisveikins gegužės 29 dieną. Uždaryti klubinio sezono pakviestas ypatingas svečias - legendinių festivalių „Love Parade“ ir „Mayday“ krikštatėvis - Westbam iš Vokietijos.


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių