Pasinėrimas į mistiką - žinomo aktoriaus M. Jampolskio kasdienybė

LNK laidoje „Pasaulis X" žinomas kino ir teatro aktorius, televizijos laidų ir renginių vedėjas Marius Jampolskis pasakos, kiek reikia sukurti vaidmenų ir persikūnyti į skirtingus herojus, išgyventi jų likimus, kad tik vienai akimirkai  pajustum neįkainojamą kūrybos palaimą, kurios, pasirodo, nesuteiks nei mūza, nei populiarumas, nei gerbėjų atakos.

„Didžioji aktorystės laimė yra, kai per 20-30 vaidybos metų pajunti, kad kažkoks dievulis tau įrėmė pirštą į pakaušį ir tu jam netrukdai, kad jis tave vestų„, – šį antradienio vakarą LNK laidoje „Pasaulis X“ atviraus Marius Jampolskis.

Susidūrimai su sunkiai įgyvendinamais vaidmenimis, egzistenciniais gyvenimo klausimais, atsiribojimas nuo realybės, pasinėrimas į mistiką – visa tai aktoriaus kasdienybė. Tikėjimas stipraus noro ir minties galia, suvokimas, kad išsvajotos sėkmės galima pasiekti kuriant ir sutelkiant ypatingos jėgos energiją lydi žinomą vyrą visą gyvenimą. Marius Jampolskis papasakos, kaip jis suvokia, kas yra tikrasis raktas į kiekvieno žmogaus laimę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių