Pašėlusi “Be2gether” šeštadienio naktis

Šeštadienio naktį Norviliškėse buvo tikrai karšta. „Skunk Anansie" ir „Roots Manuva" taip uždegė pubiką, jog ji dar ilgai negalėjo paleisti atlikėjų nuo scenos.

 

Žadėtas "vidinis gyvulys" tikrai buvo išlaisvintas. Su žvėriška energija, prasmingomis dainomis ir įspūdingu šviesų šou pasirodžiusi grupė „Skunk Anansie" scenoje sukėlė tikrą vėtrą.

 

 Užvaldyti tokios energijos "Be2gether" lankytojai negalėjo nustovėti vietoje. Publika su džiaugsmu ir galingais aplodismentais pasitiko naują dainą „Because of You" ir labai
entuziastingai bei šiltai sutiko dainas „Weak As I Am", „Hedonism", „Squander". 

 

 Koncerte nuskambėjo ir pati šviežiausia grupės daina apie „jį" – „My Ugly Boy", sukėlusi didžiules klausytojų ovacijas.

 "Esame čia pirmą kartą, bet jaučiamės labai gerai", - prieš nerdama į publiką sakė grupės lyderė Skin. Entuziastingas ir originalus šou buvo ne viskas, kas džiugino festivalio lankytojus šeštadienį.

 

 Publika labai šiltai priėmė ir Alinos Orlovos, "Biplan", "Happyendless", "Gerai gerai ir Miss Sheep", "Open space" bei kitus vykusius koncertus.

 

 Festivalininkus žavėjo ne tik vykstantys koncertai, bet ir kitos pramogos: galimybė pasidaryti tatuiruotę, piešinį ant kūno, indiški šokiai o nemažai linksmuolių įsidrąsino ir susituokti. 


Šiame straipsnyje: be2gether,b2g

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių