„Pasaulis X“: L. Lavastę nuo mirties išgelbėjo bioenergetikė

Žurnalistė Laima Lavastė prieš septynerius metus išsigelbėjo nuo mirties. Nepaaiškinamas atsitiktinumas, intuicija ar tiesiog aplinkybių sutapimas  žinomą moterį akistatoje su mirtimi pastūmėjo pagalbos prašyti pas mažai pažįstamą bioenergetikę, kuri  per 300 km atstumą Laimai Lavastei sėkmingai diagnozavo pavojingą ligą ir išgelbėjo gyvybę, rašoma laidos „Pasaulis X“ pranešime.

Šį antradienio vakarą 19.55 val. laidoje „Pasaulis X“ žinomi Lietuvos ekstrasensai dalijasi patirtimi ir atskleidžia „gydymo“ rankomis paslaptis, pasakoja apie savo patirtis ir lemtingus  įvykius, kurie dovanojo neįkainuojamą aiškiaregystės dovaną gebėti pamatyti  žmonių negalavimus.

Juodoji gyvenimo juosta astrologų ir žiniuonių akimis. Kodėl  žmogų pradeda persekioti įvairiausios nelaimės vienu metu, užgriūna nesėkmės, artimųjų mirtys, ligos?

Žiniuonės patarimai, kokius apsaugos ženklus naudoti ir kokius amuletus nešioti, kad galima būtų išvengti piktos akies nužiūrėjimo, moteriškų kerų , užkalbėjimų ir kitokių juodosios magijos apžavų. Skaičių magija. Rusiją persekiojančios  aviacijos katastrofos ir viena jų  skaudžiausių - nusinešusį garsios ledo ritulio komandos žaidėjų gyvybes.

Žvilgsnis į įvykį, remiantis garsaus matematiko Pitagoro sukurta skaičiaus kvadrato teorija, pagal kurią numerologų įžvalgos ir kitam pasaulį sukrėtusiam įvykiui Rugsėjo 11-osios  teroro išpuoliui Niujorke.

Visa tai LNK laidoje „Pasaulis X“ - antradienio vakarą 19.55 val. su Giedriumi Leškevičiumi.


Šiame straipsnyje: laima lavastebioenergetikė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vareikis

Vareikis portretas
Žurnalistė Laima jau išbaigė visą savo rašliavą, tai dabar bando save naujame amplua. Deja, tie "ekstrasensai" sėkmingai gydo nesamas ir įsivaizduotas ligas. Gal ir p. Laima kokią ligą buvo sau įsivaizdavusi.

Vaivaras

Vaivaras portretas
Pitagoro teoremą žino kiekvienas vaikis, besimokantis vidurinėje, bet panašu, kad p. Leškevičius žino nelabai. Pitagoras jokios kvadrato teorijos nėra sukūręs, nes tokios teorijos nėra. Yra tik teorema, kuri priskiriama graikų mąstytojui, bet tikrų istorinių žinių neišliko. LNK redaktoriai galėtų nešvaistyti lėšų mažamokslių paistalams.

Zmogui

Zmogui portretas
kuris smeizia kitus ir daro blogi slegia i persiakioja visokios nelaimes. Taip ir lavaste. tegu pasisaugo ir leskevicius. Nes toks kelias trumpas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių