Pasaulio futbolo čempionatą per LNK komentuos elitinė komentatorių komanda

Birželio 11-ąją LNK atidarys Pasaulio futbolo čempionato transliacijas pirmosiomis varžybomis, kuriose žais Prancūzija ir Urugvajus.

 

 

Visą mėnesį LNK rodys Pasaulio futbolo čempionato varžybas, kuriose žais stipriausios pasaulio futbolo rinktinės – Argentinos, Ispanijos, Anglijos, Brazilijos, Portugalijos, Prancūzijos ir kitų šalių futbolininkai.

 

Pasaulio futbolo čempionatą per LNK komentuos net trys komentatoriai – LNK sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis, žurnalistas Nerijus Kesminas ir buvęs Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas  Žydrūnas Grudzinskas.

„Ši vasara per LNK bus išties įspūdinga, nes Pasaulio futbolo čempionatas yra gražiausia sporto šventė. Į ją televizija įsilies nuo pat pirmosios dienos, kai transliuosime varžybas tarp Urugvajaus ir Prancūzijos. Jas komentuos Nerijus Kesminas ir Žydrūnas Grudzinskas, - sako LNK sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis.

Nerijui Kesminui šis Pasaulio čempionatas bus ketvirtas, o Žydrūnui Grudzinskui – pirmas, tai jo – išsipildžiusi svajonė.

„Man smagu, kad prie LNK komandos prisijungia geriausias futbolo komentatorius Lietuvoje Nerijus Kesminas, turintis didelę patirtį ir apie kiekvieną žaidėją galintis papasakoti daug istorijų, - sako T. Langvinis. – O Žydrūną futbolo aistruoliai dar prisimena iš futbolo aikštelės. Kai pirmą kartą jį išgirdau komentuojantį futbolo rungtynes, buvau prikaustytas jo įžvalgų, supratimo ir komentarų.  Manau, jis taps elitiniu futbolo komentatoriumi Lietuvoje“.

„Komentuoti Pasaulio futbolo čempionatą buvo mano svajonė. Tai – puikus mano darbo įvertinimas. Labai laukiu atidarymo rungtynių, o kitą dieną bus Argentinos ir Nigerijos  akistata. Esu žaidęs su Argentinos  rinktine ir ten dar yra likusių futbolininkų, su kuriais teko pabendrauti“, - sako Žydrūnas.

„Svarbiausia, kad mes visi trys esame pažįstami, patys savaitgaliais žaidžiame futbolą ir esame komandos draugai aikštėje. Todėl komentuodami poromis jausimės labai komfortiškai“, - pridūrė N. Kesminas.

Pasaulio futbolo čempionatas per LNK – nuo birželio 11-osios.

 


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių