„Paryžiaus detektyvas“ su muzika ir žvakių šviesa

Šeštadienį nuo 19 valandos „F.U“ studija ir laisvalaikio namai "Nautilus" kviečia ypatingai praleisti vakarą. Jauki aplinka, skanūs patiekalai ir muzikinis spektaklis „Paryžiaus detektyvas“ turėtų patenkinti lūkesčius tų, kurie tikisi tradicinių miuziklų, ir tų, kurie ieško kažko naujo, netikėto.

Muzikinį spektaklį kūrėjai apibūdina kaip „New Retro“. Išlaikydami klasikinės miuziklų „Čikaga“ ir „Kabaretas“ tradicijas, autoriai tuo pat metu įneša ir naujus vėjus į muzikinį apipavidalinimą, choreografiją ir kostiumus.

Siužetas? Privatus seklys Lu Normanas pasakoja istorija, kuri nutiko prieš 15 metų, kai jis buvo tik padavėjas populiariame Paryžiaus „Ocean“ klube. Čia dirbo ir jo svajonių mergina, jo pirmoji ir vienintelė meilė - dainininkė Mandy Cooper. Tik užsimezgusiems jausmams nebuvo lemta tęstis ilgai... Mandy palieka Lu ir išteka už kylančio nusikaltėlių pasaulio autoriteto Roksterio. Tapęs privačiu sekliu Lu ilgus metus renka medžiagą apie Mandy. Jis žino viska apie ją, tačiau vieno dalyko nežinojo niekas - Mandy turėjo planą...

Atlikėjai: Akvilė Garbenčiūtė ( Mandy Cooper), Kęstutis Baranauskas ( Lu Normanas), Rima Panuškytė, Sandra Zienienė, Tomas Uroška, Rytis Koreiva, Karolis Girdvainis.

Muzika: Edithos Piaf, Celine Dion, kūriniai iš miuziklų „Moulin Rouge“, „Čikaga“ ir kitų. Choreografija: Olegas Staniulionis ir Kęstutis Baranauskas. Libretas: Andrius Kurienius ir Ridas Žirgulis. Kostiumai: Gytis Bertulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių