Parlamentarams galvas skauda nuo Seimo rūmų bioenergetikos?

Ne paslaptis, kad įvairios vietovės yra praeities įvykių informacijos saugyklos. Kiekviena vieta Žemėje paženklinta tam tikra tvyrančia dvasine aplinka: prisiminimais, įvykiais, emocijomis, o laikui bėgant išaugę pastatai siurbia tos aplinkos, kurioje jie yra, energiją.

LNK laidoje „Pasaulis X“ šį antradienio vakarą bus pažvelgta į vieną žymiausių Lietuvos pastatų – Seimo rūmus, kurių pastatymo vieta iki šiol apipinta įvairiomis legendomis. Kai kur liudijama, kad toje vietoje galėjo būti kapinės. Tuo tarpu bioenergetikai atskleis, jog po Seimo pastatu yra požeminio vandens gyslų, kurios gali būti kenksmingos žmogaus organizmui, sveikatai ir emocijoms.

„Daug Seimo narių skųsdavosi, kad padirbėjus ilgiau Seime blogai jaučiasi. Ten būti nėra gerai, jautiesi, kad išsenki daug greičiau negu kitoje aplinkoje ir ne vien tik dėl to, kad būdavo daug darbo“, - pasakos buvęs Seimo narys Stanislovas Buškevičius.

Donalda Meiželytė prisimins savo pirmąją dieną Seimo rūmų pastate ir ten kilusį nepakeliamą galvos skausmą. Apie žmonių kuriamą energetiką ir jų staigius pokyčius Seimo pastate papasakos Dalia Teišerskytė.

„Kada matai žmogų atskirai vieną, jis visai kitoks: būna tavo draugas, bendramintis, gali su juo ginčytis dėl idėjų, bet jis nėra tavo priešas, o kai ateini į tą salę ir atsisėdi į kėdę staiga pasirodo, kad turi labai daug nedraugų“, - pasakos Seimo narė D. Teišerskytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
i politika saziningi ir padorus neina, tai ir aplinka tokia...mazint reikia seimunu skaiciu,nes lietuvoj zmoniu sumazejo per puse...tada ir energetika bus geresne...

ss

ss portretas
Galvokite ir dirbkite Lietuvai-maziau galva skaudes!!! O tai tik varkes galvoj verda ir kaip issisukti..

arunas

arunas portretas
Įdomu, kas gali skaudėti tuščiose galvose?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių