A. Panino žmona: jis buvo puikus tėvas mudviejų vaikams

Šiuo metu Pirmojo Baltijos kanalo eteryje rodomas naujas detektyvinis serialas „Žurovas“, pagrindinį vaidmenį jame atliko Andrėjus Paninas. Rusijos teisėsauga praneša, kad dėl aktoriaus mirties buvo pradėta baudžiamoji byla (tyčiniai sunkūs kūno sužalojimai, kurie sukėlė aukos mirtį). Pradėti baudžiamąją bylą nuspręsta po to, kai ekspertai aptiko kelias mėlynes Panino galvoje.

Nustatyta, kad Andrėjus Paninas mirė kovo 6d, tačiau apie jo mirtį paskelbta tik kovo 7d. Anot aktoriaus artimųjų ir draugų niekas negalėjo su juo susisiekti jau nuo kovo 3d.  Panino mirtis sukėlė didelį ažiotažą ir iš karto apaugo spėlionėmis. Nors ekspertai teigia, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas, aktoriaus draugai mano, kad Paninas buvo žiauriai sumuštas ir mirė nuo patirtų sužalojimų. Artimas aktoriaus draugas Borisas Poluninas, teigia, kad bute buvo labai daug kraujo, tai tik sustiprina įtarimus, kad aktoriaus mirtis nebuvo atsitiktinė. Anot Polunino, Paninas galėjo būti sumuštas dar gatvėje, tai paaiškintų, kodėl aktorių rado apsirengusi žiemine striuke.

Aktorius buvo vedęs du kartus. Iš pirmos santuokos liko dukra Nadežda iš antros du sūnūs Aleksandras ir Petras. Su aktore Natalija Rogožkina aktorius buvo susituokęs jau 18 metų. „Mes jau daug metų kartų, tačiau mūsų santykiai primena amerikietiškus kalnelius, juk mes visiškai skirtingi žmonės. Gerai, kad abu esame aktoriai, tai mums leisdavo pailsėti vienam nuo kito ir beprotiškai pasiilgti“, - sako Rogožkina. Vyro mirtis moterį prislėgė. Anot jos vyras išvyko į kitą butą, nes susirgo ir nenorėjo užkrėsti vaikų, ypač jauniausiojo Petro, kuriam neseniai sukako 2 metai. „Galbūt kaip vyras jis nebuvo pats nuostabiausias, tačiau Andrėjus buvo puikus tėvas. Mūsų vaikams jis skyrė daug dėmesio, jam patikdavo žaisti su sūnumis. Pavadinčiau jį tėčiu - laime“, - teigia Rogožkina.

Andrėjus Paninas buvo palaidotas kovo 12d., Maskvoje.  Iki šiol tiriamos jos mirties aplinkybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių