Pamela Anderson išsižada vyrų kol šoks su žvaigždėmis

Buvusi seksualioji televizijos serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Pamela Anderson prisiekė susilaikysianti nuo intymių santykių su vyrais, kol baigs savo pasirodymus talentų konkurse „Šok su žvaigžde“ (Dancing with the stars).

Šviesiaplaukė gražuolė sutiko dalyvauti JAV televizijos šokių šou, kuriame taip pat pasirodys aktorė Kirstie Alley, vaikinų grupės 'NSYNC narys Joey Fatone'as ir grupės „98 Degrees“ dainininkas Drew Lachey.

P.Anderson, kuri buvo eliminuota septintąją šio šou savaitę 2010 metų sezone, yra pasiryžusi siekti veidrodinio rutulio pavidalo apdovanojimo statulėlės ir netgi paskelbė savanorišką celibatą, kad laimėtų.

Ji sakė tinklalapiui People.com: „Atsižadėjau vyrų iki lapkričio... Repetuosiu daug daugiau ir stengsiuosi nesivelti į bėdą, nes nuolat sutrukdau pati sau.“

Aktorė taip pat pažadėjo aktyviau medžioti balsus ir užverbavo savo paauglius sūnus Brandoną bei Dylaną plėsti jos gerbėjų ratą internete.

„Praeitą kartą neprašiau daugelio žmonių balsuoti už mane... (Mano sūnūs) yra techniškai išprusę, o aš ne“, - pripažino P.Anderson.

Naujojo „Šok su žvaigžde“ sezono premjera Jungtinėse Valstijose įvyks rugsėjo 24 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių