Pamatęs šokančią žmoną Merūnas susigraudino

Šeštadienio vakarą startavusiame LNK šokių projekte bene didžiausių ovacijų sulaukė Erikos Vitulskienės šokis su Andriumi Butkumi.

Po efektingo žmonos debiuto Merūno akyse pasirodė ašaros. Tačiau operatoriui pabandžius jas įamžinti, dainininkas veidą pridengė rankomis.

„Jūs - projekto nugalėtoja... Jūs buvote beprotiškai seksuali“, - komplimentų negailėjo komisijos narė Ieva Šimukauskienė.

Visi komisijos nariai, išskyrus profesionalę Gabrielę Valiukaitę, Erikai ir Andriui parašė po dešimt, Gabrielė skyrė devynis, nes ča ča šokyje pastebėjo klaidų.

„Jūs mokate mylėti savo partneres scenoje“, - toks I.Šimukauskienės pastebėjimas turėjo paglostyti A.Butkui širdį, mat jis pats pasisiūlė šokti su Erika. Kiti šokėjai pasirodyti projekte su apvalių formų Merūno žmona atsisakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar karta irodo

dar karta irodo portretas
kad LNK kanala kuruoja "protingi" uzsakovai, sprendziu vien todel,kad i sokiu projekta prisiprase Meruno zmona,nes sio isgarsejusio pedofilu gynejisko kanalo niekas neziuretu,o va,del Meruno zmonos ,sokiu sou ziuresiu ir as,bet tik kur ji soks, tai rodo,kad si kanala finansuoja zymus pedofilai ir ju gynejai....

pagarba

pagarba portretas
Pagarba Butkui. Jis saunus , puikiai soka, bet dabar supratau, kad yra ir ypatingai protingas ir inteligentiskas. Sekmes jam ir jo partnerei.

Zurove

Zurove portretas
Saunuoliai abu! Salia Butkaus prazysta visos moterys. Sekmes Jums abiems
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių