Palangos paplūdimį sudrebins grupė „Scooter“

Liepos 14 dieną, šeštadienį, Palangos paplūdimyje prie centrinės gelbėjimos stoties vyks renginys „Summer Fire Fest“ su hard dance muzikos grupės „Scooter“ lyderiu.

Grupės pasirodymas laikinojoje Lietuvos vasaros sostinėje žada būti įspūdingas. Į Palangą šiam koncertui bus gabenami išskirtiniai, patys naujausi pirotechnikos ir ugnies efektų įrenginiai. Degantį šou papildys fakyrų ir garsių didžėjų Jerome(DE) , Donatello(LT) ir kt. pasirodymai.

„Summer Fire Fest“ koncertui „Scooter“ grupės siela ir vokalistas H.B. Baxxter paruošė ypatingą programą, kuri neleis suabejoti, jog gyvename elekroninės muzikos eroje.

Renginys nušvies Palangos paplūdimį ir dangų ugnies, pirotechnikos liežuviais bei šokėjų pasirodymais. Šis koncertas nepaliks abejingų. Galinga garso, vaizdo aparatūra ir nesuvaldoma „Scooter“ energija drebins Palangą iš pagrindų!

Renginio organizatorių teigimu, grupės vokalistas H.B. Baxxter pareikalavo, kad viešbučio, kuriame apsigyvens legendinė grupė, persirengimo kambaryje, būtų sumontuota galinga garso aparatūra. Taip atlikėjas ruošis ir nuteiks save susitikimui su Lietuvos publika.

Kalbama, kad grupės „Scooter“ pasirodymus Baxxter planuoja itin atsakingai bei griežtai. Koncertus nuolat aptaria jiems pasibaigus į savo kambarį sukviesdamas visą scenoje ir už jos ribų dirbančią komandą.

Organizatoriai neabejoja, kad „Scooter“ koncertas ir iš scenos pulsuojanti hard dance energija, prilygs ryškiausiam pajūrio renginiui, nes karštą liepos savaitgalio naktį Palangoje tiesiog neliks vietos sentimentaliai romantikai.

Vokietijos techno muzikos grupė „Scooter“ susibūrė 1994 metais.

Debiutavusi su daina „Valleé de Larmes“, grupė galutinai prasimušė su vėliau sekusiu hitu, kūriniu „Hyper Hyper“, parduotu daugiau nei 700,000 kopijų tiražu vien tik Vokietijoje. Po to sekė visa serija Top 5-uką pasiekusių hitų, tarp kurių – „Move Your Ass!“, „Friends“ bei „Endless Summer“.

„Scooter“ tituluojama sėkmingiausia Vokietijos grupe. Šį titulą pelnė 2007 metais, kuomet paaiškėjo, kad nuo 1956 metų nė vienai šios šalies grupių nepavyko net 20 kartų patekti į radijo stočių Top 10. Tai pavyko padaryti tik H. B. Baxxter komandai.

Ši grupė gali pelnytai didžiuotis savo pasiekimais – per keliolika metų parduota net 18 milijonų albumų kopijų, pelnyta daugiau kaip 80 auksinių ir platininių apdovanojimų.

Bilietai į „Summer Fire Fest“ renginį prekyboje - nuo birželio 8 d., šio penktadienio. Bilietus platina „Tiketa“ ir tik šį penktadienį juos galima įsigyti už „degančią“ kainą - 25 Lt.  Nuo šeštadienio bilietai kainuos 40 Lt., vėliau - dar brangs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nerijusaz

nerijusaz portretas
Puiku,mes PALAiu wisus darbus liepos 14 ir sausiu y PALNGA, tokio koncerto neymanoma praleist!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių