Palangos kurorte – vakaras su rusų humoro žvaigžde Maksimu Galkinu

Šeštadienį Palangoje savo pasirodymą surengs vienas žymiausių Rusijos humoristų, charizmatiškasis estrados virtuozas Maksimas Galkinas.

Palangoje svečiuojasi vasaromis

Aštrialiežuvio artisto pasirodymai Palangoje jau išties yra tapę gera pajūrio vasaros kultūrinio gyvenimo tradicija – kiekvienąsyk bilietai išgraibstomi akimirksniu, atlikėjui publika atneša ne tik daugybę gėlių, bet ir teikia įvairias dovanas – paveikslus, šakočius, trauktinių butelaičius bei rankų darbo suvenyrus.

Pats M.Galkinas jau puikiai pažįsta Palangą ir šiemet nori laikytis savo tradicijų – pietaus ir vakarieniaus viename itin pamėgtame kurorto restorane, kurio valgiaraštį žino atmintinai, apsistos viešbutyje „Vanagupė”, aplankys Botanikos parką ir būtinai išsimaudys jūroje.

Be kita ko, rašė disertaciją

Savo talento dėka Rusijoje ir už jos ribų M.Galkinas dažnai apibūdinamas epitetais „žavus“, „talentingas“, „nepakartojamas“...

Būsimoji rusų estrados žvaigždė gimė 1976 m. Maskvoje generolo bei matematikės šeimoje. Maksimo vaikystė prabėgo kariniame miestelyje, 30 km nuo Ulan Ude miesto. Jau tada atsiskleidė aktoriniai sugebėjimai – jis dažnai vaidino mokyklos spektakliuose, parodijavo kitus mokinius ir mokytojus.

1993 m. Maksimas įstojo į Rusijos humanitarinių mokslų universitetą, lingvistikos fakultetą, kurį baigė 1998 m. Paskui įstojo į aspirantūrą, kur rašė disertaciją tema „Originalaus ir versto tekstų stilistinių sistemų santykis“, bet 2009 m. aspirantūrą paliko dėl nesutarimų su moksliniu vadovu.

Savo estradinę karjerą M.Galkinas pradėjo kaip laidos „KVN“ dalyvis. Dabar joje kai kada dalyvauja kaip vertintojas.

Jo pirmasis aktorinis debiutas įvyko 1994 m. Profesionali M.Galkino karjera prasidėjo Boriso Brunovo „Estrados teatre“, kuriame jaunąjį artistą pastebėjo rusų humoro grandas Michailas Zadornovas ir pasiūlė gastroliuoti kartu. 2001-aisiais M.Galkinas buvo įvertintas „Triumf” ir „Zolotoj Ostap” premijomis, vėliau tapo televizijos žaidimo „Kas nori tapti milijonieriumi?” vedėju.

Garsiausia Rusijos pora

M.Galkinas tapo žinomas dėl kitų žmonių pamėgdžiojimų ir parodijų bei duetų su garsia dainininkė Ala Pugačiova.

Nedviprasmiškų apkalbų šleifas daug metų lydėjo jo draugystę su šia Rusijos estrados primadona. Tačiau būtent jos dėka jaunas talentas pradėjo dainininko karjerą, kartu įrašęs dainą „Bud ili nibud”. 2004–2006 m. M.Galkinas vedė populiarų muzikos festivalį „Naujos dainos apie svarbiausia”, vėliau jau kartu su A.Pugačiova – televizijos šou „Dvi žvaigždės”, o nuo 2009 m. – įžymybių pramoginių šokių konkursą „Šokiai su žvaigždėmis”. 2010-aisiais vienoje rusų televizijoje pasirodė laida „Kas nori tapti Maksimu Galkinu?”, kurioje humoristas tapo pagrindiniu veikėju.

Iki šiol tituluotas vienu geidžiamiausių Rusijos jaunikių pernai gruodį M.Galkinas vedė savo ilgametę draugę A.Pugačiovą. Šešerius metus statyta gotikinio stiliaus pilis Pamaskvėje pagaliau baigta, įkurtuvės atšvęstos ir dabar joje šeimininkauja turbūt garsiausia Rusijos pora.

M.Galkino humoro šou Palangos vasaros estradoje – rugpjūčio 11 d. 20 val. Bilietai – po 83–203 Lt, juos platina „Bilietų pasaulis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kurortas

kurortas portretas
kazin ar jis vienasatvyksta ar suMAMYTE.

Pok

Pok portretas
O tau svarbiau jį paklausyti ar jo MAMYTĘ pačiupinėti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių