Pajūrio publikai – gyvas „Yvos“ nokautas

Klaipėdą sudrebins projektas, kurį Lietuvos muzikinėje padangėje jau spėta pakrikštyti metų sensacija. Penktadienį klube „Dr.Who“ publikai pirmąkart gyvai pasirodys grupė „Yva“.

Vienų dievinama, kitų su ironija linksniuojama Natalija Zvonkė į uostamiestį sugrįžta su ypatingosiomis pajėgomis. Ant „Dr.Who“ scenos skandalingajai popkaralaitei talkins „Yvos“ šokėjos Gintarė ir Kristina, dvi pritariančiosios vokalistės ir penki profesionalūs muzikantai - jungtinė klaipėdiečių ir vilniečių komanda, dirbanti su Sasha Son, Vaidu Baumila, Mantu Jankavičiumi bei kitais žinomais dainininkais.

Projektas „Yva“ gyvai“ iki šiol buvo pristatytas tik vieno sostinės klubo publikai. N.Zvonkė prisipažino po pasirodymo dar skraidanti padebesiais: „Jokia paslaptis, kad kai kurie žmonės atėjo pasijuokti, nes buvo iš anksto susidarę savo nuomonę apie tai, ką išvys scenoje. Sulaukėme milžiniško susidomėjimo, bet svarbiausia - daugelis tiesiog negalėjo atsitokėti iš nuostabos! Po koncerto visi skirstėsi kupini geriausių emocijų“.

Ko nereikėtų tikėtis renginių ciklo „Dr.Who“ gyvai“ gerbėjams, kurie penktadienio vakarą atžygiuos į klubą? „Neišgirsite Noros Jones. Nesu „superinė“ vokalistė, bet meška ausies man nėra numynusi ir dainuoti galiu. Numokite ranka į stereotipus ir tiesiog pamatykite viską savo akimis“, - linksmai intrigavo N.Zvonkė.

„Yvos“ gyvai“ projekto idėja atlikėjai gimė prieš metus, programa buvo pradėta gludinti šį rudenį. „Patys muzikantai man atviravo, kad rezultatas pranoko jų lūkesčius“, - tvirtino N.Zvonkė.

Naujojo „Yvos“ projekto ašis - puikiai publikai žinomos grupės dainos, suskambusios visiškai kitaip. „Daugelį klausytojų tiesiog pribloškė naujoji „Paukštelio“ versija. Ar kas nors galėtų patikėti, kad ši daina suderinama su roku? Publika koncerte taip pat atpažins ir latino bei rokenrolo skambesį“, - pasakojo „Yvos“ lyderė.

Grupės merginoms pasiryžusios net kaip reikiant patrypti ant baro. „Turime savo unikalų „šotų“ gėrimo ritualą. Manau, klaipėdiečiai galės susipažinti su jo ypatumais“, - šmaikštavo N.Zvonkė.

Penktadienio koncerto „Yva“ gyvai“ pradžia klube „Dr.Who“ - 24 val.


Šiame straipsnyje: Dr.Who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių