Paaiškėjus tikrajai skyrybų priežasčiai, I.Jurgelevičiūtei būtų gėda?

Daugiau nei prieš mėnesį žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams apie atlikėjos Irmos Jurgelevičiūtės ir bausmę atliekančio vyro Rolando Lavinsko skyrybas, visi aiktelėjo – dar visai neseniai pati I.Jurgelevičiūtė žurnalistams dievagojosi be galo mylinti Rolandą.

„Jis yra toks švarus žmogus. Jis prieš alkoholį, narkotikus“, - pasakojo Irma. Tačiau dabar aiškėja, kodėl dainininkė kaip tik tada puolė dalinti interviu apie savo idealią santuoką. Laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ pavyko išsiaiškinti, kad Rolandas Lavinskas jau buvo pareikalavęs skyrybų.

„Jų šeimos jau nebebuvo. Galiu pasakyti, kodėl jie išsiskyrė, nes man tai papasakojo pats Rolandas, - laidos žurnalistams pasakos žurnalo „Privatu“ redaktorė Ieva Korsakaitė, pirmoji ir vienintelė gavusi išskirtinį R.Lavinsko interviu. - Jei man Rolandas leistų paviešinti tai, ką pasakė interviu metu, būtų toks skandalas, kokio Lietuva dar nematė. Irmai būtų labai didelė gėda“.

Tikrosios I.Jurgelevičiūtės ir R.Lavinsko skyrybų priežastys - jau šį antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“.


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių