P. Brosnanas su Dž. Bondo mergina vaidins naujame filme apie šnipus

Filmų apie agentą 007 žvaigždė Pierce'as Brosnanas (Pirsas Brosnanas) grįžta į šnipų žaidimus naujame trileryje, kuriame pasirodys su Džeimso Bondo mergina - aktore Olga Kurylenko.

Filmas „Lapkričio žmogus“ (November Man) kuriamas pagal knygą tuo pačiu pavadinimu, kurios ekranizacijos teises įsigijo P.Brosnanas ir jo prodiuserių bendrovės partneriai.

P.Brosnanas, kuriam ateinantį mėnesį sukaks 60 metų, sakė naujienų agentūrai WENN: „Ketinu vykti į Serbiją kurti savo filmo apie šnipus. Pagaliau turiu režisierių, kurio norėjau - Rogerį Donaldsoną (Rodžerį Donaldsoną), ir ketinu sukurti filmą “Lapkričio žmogus„ - taigi, vėl įšoksiu į tą areną.“

„Manau, scenoje dar yra vietos kitam šnipui! Danielis (Craigas, Danielis Kreigas) negali visko susigrobti sau, - sakė aktorius. - Kartu su manimi vaidinsianti žvaigždė yra žavi aktorė Olga Kurylenko, kuri, regis, eina per vadovaujančius vyrus kaip peilis per sviestą.“

„Ji pradėjo su Danieliu Craigu ir baigs su Brosnanu! Ji nuostabi aktorė, graži moteris. Ji pasirašė, ir dabar bus vyresnis šnipas ir jaunesnė šnipė“, - pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių