O.Wilde ir J.Sudeikis vos nenuskendo plaukiodami baidarėmis

Aktorė Olivia Wilde ir jos širdies draugas lietuvių kilmės amerikiečių komikas Jasonas Sudeikis vos nenuskendo plaukiodami baidarėmis per atostogas Jamaikoje, tačiau juos išgelbėjo vietos žvejai.

Tai, kad poros santykiai yra artimi, O.Wilde prasitarė pirmadienį Davido Lettermano amerikiečių televizijos laidoje, kurioje papasakojo apie pirmąsias judviejų drauge praleistas atostogas.Filmo "Tronas.

Palikimas" (Tron: Legacy) žvaigždė patikino, kad atostogos nebuvo tokios romantiškos ir nerūpestingos, kaip jie tikėjosi.

„Save mes laikome sportiškais, tvirtais žmonėmis, todėl... pagalvojome, nėra ko visą laiką sėdėti paplūdimyje, geriau eisime paplaukioti baidarėmis... Mus perspėjo, kad neplauktumėme į jūrą - ji buvo banguota, diena buvo vėjuota ir audringa, bet aš pamaniau, kad viskas vis tiek bus gerai... Mes atsidūrėme įlankos viduryje, kai atsitiko ta nelaimė. Buvo per daug vėjuota, bangos buvo per aukštos, kilo sąmyšis“, - pasakojo aktorė.

„Aš labai stengiausi irkluoti, bet pasidarė per sunku ir atsigręžiau į Jasoną -jis buvo pradingęs... Jis iškilo į vandens paviršių ir mus išgelbėjo žvejai  - jie mus stebėjo pro žiūronus. Esu įsitikinusi, kad jie lažinosi, kuris iš mūsų nugrims pirmas... Mus iškėlė iš mūsų baidarių ir įsodino į savo laivą“, - pasakojo O.Wilde.Tačiau, pasak jos, košmaras čia dar nesibaigė.

„Atplaukėme į krantą, atgavome ir drąsą ir nusprendėme nuveikti ką nors mažiau rizikingo. Taigi, nubridome į plūduriuojančią salelę, maždaug už penkių metrų nuo kranto, ir mane nudegino būrys medūzų“, - pasakojo aktorė. - Tik išlipusi iš vandens pamačiau, kad mano visas kūnas randuotas. O Jasonas, žinoma, liko salelėje.

„Negaliu aš ten lipti...“, sakė jis. Taigi, man teko surasti tą pačią gelbėtojų komandą, kad parplukdytų jį baidare".


Šiame straipsnyje: Jasonas SudeikisOlivia Wilde

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių