O.Valiukevičiūtė senatvėje vieniša nebus

Seimo narė Onutė Valiukevičiūtė senatvėje nebus vieniša. „Matau, kaip eina du žili Laisvės alėja ar Gedimino prospektu“, - jos ateitį BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ būrė tarologas Leopoldas Malinauskas.

Apžiūrėjęs Seimo narės rankas L.Malinauskas padarė išvadą, kad už širmos pasislėpusią garsenybę kankina chroniškas nuovargis.Ar taip yra iš tiesų ir ar O.Valiukevičiūtė daugiau nebedalyvaus Seimo rinkimuose, tarologas nesigilino, tačiau pridūrė, kad Onutės likimas su Lietuva nėra labai tvirtai surištas. „Jos nostalgija nepapjaus. Čia užmesiu tokią temą - gal Briuselis? Ir aš čia kalbu ne apie Briuselio kopūstus", - mįslingai šnekėjo Leopoldas, galvoje tikriausiai turėdamas rinkimus į Europos Parlamentą. Tačiau O.Valiukevičiūtė paneigė, kad ruošiasi šiuose rinkimuose dalyvauti ir kur nors keliauti iš Lietuvos.

BTV laidoje „Šeštasis pojūtis” O.Valiukevičiūtė papasakojo apie savo egzotišką kilmę – ji esanti japonės iš švedo palikuonė. O jos delną toliau nagrinėdamas L.Malinauskas pamatė jame du vaikus – berniuką ir mergaitę. O.Valiukevičiūtė turi tik dukrą, tačiau šypsojosi būtinai nuo šiol ieškosianti ir berniuko.

„Šeštasis pojūtis” – sekmadienį 20.20 per BTV.


Šiame straipsnyje: Onutė Valiukevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Visiškas

Visiškas portretas
Leopoldas.

Loni

Loni portretas
Idomu ka gero tautai dave Valiukeviciute budama seime ???

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=Vhd7qt5fOQw
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių