„Oskarų“ teikimo ceremoniją ves J.Franco ir A.Hathaway

JAV Kino meno ir mokslo akademija nusprendė, kad artėjantį svarbiausią jos metų renginį - „Oskarų“ teikimo ceremoniją - ves aktoriai Jamesas Franco ir Anne Hathaway.

Ateinančių metų vasario 27 dieną vyksiančios prestižinių kino apdovanojimų teikimo ceremonijos televizijos transliacijos prodiuseriai Bruce'as Cohenas ir Donas Mischeris pirmadienį nurodė pasirinkę J.Franco ir A.Hathaway, nes šios kylančios žvaigždės pasižymi įvairiais talentais, padėsiančiais paversti šį renginį tikra švente.

„Turime du tikrus kylančius talentus, kurie yra labai gerbiami ir, manau, dar pasieks įspūdingų profesinių laimėjimų, - sakė D.Mischeris. - Jie nusipelnė būti čia; jie turi pakankamai parako, kad būtų čia; jie nori čia būti. Manau, kad jie labai patiks žiūrovams.“

Abu aktoriai yra sukūrę vaidmenų tiek rimtuose filmuose, tiek komedijose. A.Hathaway buvo nominuota “Oskarui“ geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį 2008 metų filme „Reičel išteka“, taip pat vaidino komedijose „Princesės dienoraštis“ bei „Ir velnias dėvi Pradą“.

Tuo tarpu J.Franco buvo nominuotas „Emmy“ apdovanojimui už pagrindinį vaidmenį 2001 metų filme „Džeimsas Dinas“, sukūrė vieną iš pagrindinių vaidmenų „Oskarą“ pelniusiame filme „Milkas“, taip pat sužibėjo kino komedijoje „Mari Huanos ekspresas“.

Pastaruosius du dešimtmečius daugumą „Oskarų“ teikimo ceremonijų vesdavo komikai, tokie kaip Billy Crystalas, Chrisas Rockas arba Jonas Stewartas, tačiau pastarasis prodiuserių pasirinkimas įtvirtina naują tendenciją šiam vaidmeniui pasitelkti kino žvaigždes.


Šiame straipsnyje: Jamesas FrancoAnne Hathaway

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių