Oprah užėmė pirmąją daugiausiai uždirbančių įžymybių sąrašo vietą

Naujasis Oprah Winfrey televizijos kanalas susiduria su sunkumais, bet jos banko sąskaitos laikosi kuo puikiausiai, skelbia interneto svetainė Forbes.com. Joje pokalbių laidų karalienė paskelbta daugiausiai uždirbančia įžymybe - jau ketvirtus metus iš eilės.

O.Winfrey nesulaukė didelės sėkmės su bendros įmonės partnere „Discovery Communications“ dėl televizijos OWN, bet jos nuosavybės teisės tokiuose televizijos šou kaip „Dr. Phil“, „Rachael Ray“, „The Dr. Oz Show“ ir kituose žiniasklaidos produktuose nuo 2011 metų gegužės iki šių metų gegužės pelnė jai maždaug 165 mln. dolerių.

Nuo jos nedaug atsilieka kino režisierius Michaelas Bay (Maiklas Bėjus), pernai išleidęs nuotykių ir veiksmo filmą „Transformeriai 3“ (Transformers: Dark of the Moon) ir iš bilietų, atitinkamų žaislų bei kitų prekių uždirbęs 160 mln. dolerių.

Kitas kino režisierius, Stevenas Spielbergas (Stivenas Spilbergas), per 12 mėnesių iki šių metų gegužės uždirbo 130 mln. dolerių. Tai jam padėjo padaryti tokie televizijos šou kaip „Smash“ ir filmai „Tintino nuotykiai“ (The Adventures of Tintin) ir „Karo žirgas“ (War Horse).

Ketvirtoje vietoje liko Jerry Bruckheimeris (Džeris Brukheimeris), 115 mln. dolerių taip pat užsidirbęs iš televizijos laidų ir filmų, tokių kaip „Karibų jūros piratai: ant keistų bangų“ (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Penktoji vieta atiteko muzikos prodiuseriui Dr.Dre su 110-čia mln. dolerių, uždirbtų daugiausia pardavus dalį jo akcijų kompanijoje „Beats by Dr. Dre“.

Pirmąjį dešimtuką eilės tvarka užbaigia:

6) aktorius ir prodiuseris Tyleris Perry, 105 mln. dolerių;

7) radijo ir televizijos žvaigždė Howardas Sternas, 95 mln. dolerių;

8) rašytojas Jamesas Pattersonas, 94 mln. dolerių;

9) kino prodiuseris George'as Lucasas, 90 mln. dolerių;

10) muzikos prodiuseris ir televizijos žvaigždė Simonas Cowellas, 90 mln. dolerių.


Šiame straipsnyje: Oprah WinfreysąrašasForbes

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių