Oprah pradėjo transliuoti savo kabelinę televiziją OWN

JAV pokalbių laidų karalienė Oprah Winfrey (Opra Vinfri) šeštadienį pradėjo transliuoti savo pačios kabelinę televiziją OWN.

Ji taip pat ipristatė laidas, kurias ves tokios įžymybės kaip britų hercogienė Sarah Ferguson (Sara Fergiuson) ir kantri dainininkė Shania Twain (Šania Tvein).

"Visiems laimingų Naujųjų metų ir sveiki atvykę į OWN", - vidurdienį Šiaurės Amerikos rytų (19 val. Lietuvos) laiku pradėdama savo kiaurą parą transliuosiančios televizijos eterį pareiškė Oprah.

"Man tai labai jaudinanti diena - drauge su jumis visais pradėti naują savo gyvenimo skyrių. Taip, "Oprah Winfrey Network" pagaliau eteryje", - sakė ji.

"Kiekvieną šio kanalo televizijos eterio minutę aš asmeniškai atrinkau Jums, žiūrovai", - pridūrė ji.

Tarp naujųjų kanalo programų yra "Finding Sarah", kurią ves Jorko hercogienė, ir "Why Not?", kurios vedėja - "Grammy" laureatė kanadietė Sh.Twain.

"Tai skaudu ... Per 25 viešo gyvenimo metus, manyčiau, praradau (suvokimą), kur yra tikroji, realioji Sarah", - savo laidos anonse sakė S.Ferguson, buvusi princo Andrew (Endriaus) žmona.

Pranešama, kad "Discovery Networks" šiam bendram projektui, kuris pakeitė "Discovery Health" ir pasieks beveik 80 mln. namų, skiria 189 mln. dolerių.

Neseniai interviu "The Wall Street Journal" Oprah pripažino, jog gali prireikti laiko, kol sėkmė, lydėjusį 140 kartų per metus rodytą jos laidą, taps ištisą parą transliuojamo kanalo sėkme.

"Jei esi pašalietis, žinoma, tai atrodo kaip didelė rizika, - sakė ji. - Bet man tai yra ne tiek plėtimasis. Tai ėjimas giliau, kad turėtum platformą, darančią didesnį poveikį".

Tinklas taip pat pristato realybės šou, kuriame vaikai grobia savo tėvus darboholikus, dvi kulinarijos laidas, laidą, kurioje šeimos atsikrato savo griozdų ir serialą su tokiais vardais kaip Diane Sawyer (Dajan Savajer), Jay-Z (Džėj Zi), Maya Angelou (Maja Andželu) ir Condoleezza Rice (Kondoliza Rais).

Tarp kitų pirmojo OWN sezono laidų, kaip paskelbė O.Winfrey, bus laida "Miegamajame su daktare Laura Berman (Lora Berman)" (In the Bedroom with Dr. Laura Berman), kuri turi padėti vedusioms poroms sureguliuoti seksualinį gyvenimą, taip pat televizijos konkursas, kurio dalyviai kovos dėl teisės vesti savo laidą kanale.

Numatoma, kad OWN per metus padvigubins buvusią "Discovery Health" auditoriją.


Šiame straipsnyje: Oprah WinfreyOWN

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių