„Olialia pupytės“ dukra darželio auklėtoją vadina mama

Šį penktadienį „Super L.T.“ - nauji liudininkai, pasipiktinę „Olialia pupytės“ Marinos melagystėmis.

Atlikėja, gindamasi dėl paviešinto savo šeimyninio gyvenimo, žurnalistams paskelbė, kad jos sutuoktinis Andrejus pagrobė jų mažametę dukrą. Negana to, moteris tikina, kad dar gyvenant kartu, vyras jai trukdydavo tinkamai prižiūrėti mažylę. „Aš galėčiau nuvežti tą vaiką į darželį, bet jis man net savo mašinos neduoda“, - dėstė jaunoji mamytė. Tokiais teiginiais pasipiktinęs Andrejus laidai „Super L.T.“ pateikė skirtingų rimtų įstaigų išduotus raštus, kuriuose nurodoma, jog dukra visada rūpinosi būtent tėvas. Negana to, į mažylės lankomą darželį nuvykę laidos žurnalistai išgirdo dar daugiau šokiruojančių faktų iš Daščenkų šeimyninio gyvenimo. Darželio direktorė prasitarė nemaloniai nustebinta Marinos elgesio. Dar labiau ją stebina, jog mažylė ir ją, ir auklėtojas vadina mama...

Taip pat laidoje: Vaidos Petraškaitės išskirtinis interviu apie konkurso „Mis Pasaulis 2010“ užkulisius ir „silikonines“ gražuoles.

„Super L.T.“ pasidomėjo, kaip Seimo narys Linas Karalius reaguoja į tai, kad jo dabartinė draugė apsinuogino vienam kalendoriui. Televizijos prodiusere save pristatanti Gintarė neseniai visiems tautiečiams pademonstravo savo ypatingą pomėgį. Erotinei fotosesijai ji pasirinko amerikietės - policininkės vaidmenį. Ar tai netrukdo Ezopo, kaip politiko, karjerai ir, ką apie tai mano pati išrinktoji, Seimo narys atsakys jau šį penktadienį.

Laidos žiūrovai taip pat sužinos apie vieno garsaus verslininko praeities šešėlius ir neišmokėtas skolas. 

„Super L.T.“- penktadienį, 19.10 val. per LRTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių