Oksana Pikul: Simui skaudžiausia dėl žmonos liejamos nuoskaudos

Apie ilgai slėptą krepšininko Simo Jasaičio ir dainininkės Oksanos Pikul meilę būtų galima papasakoti gražiausią istoriją.

Kaip ir kur jie susipažino. Kaip Simas Oksaną norėjo pabučiuoti, o ji – baisiai priešinosi. Kaip palikusi sceną bei dainas, mergina paskui mylimąjį išvyko į Turkiją. O grįžusi išsilaikyti egzaminų universitete, lauktuvių Simui veždavo grietinę bei lašinius...

Tačiau šiomis dienomis judviejų santykiai gvildenami ne tokiame romantiškame kontekste. Ir nieko keista: juk krepšininkas – vis dar vedęs.

O jo skyrybos bei turtų dalybos su žmona, grožio konkursų dalyve Vaida Jasaitiene niekaip nesibaigia.

„Aš nesakau, kad aš kaltas ir tik aš. Kalti mes abu. Bet manau, kad viskam turi būti ribos”, - LNK gyvenimo būdo laidai „Neišgalvoti gyvenimai” sakė Simas Jasaitis.

„Kiekvienas vyras Simo vietoje išgyventų. Ir ne tiek dėl finansų, kiek dėl liejamos nuoskaudos iš buvusios antrosios pusės”, - sakė O.Pikul.

Praėjusią savaitę Vilniaus apygardos teisme Simas ir vėl susitiko su savo žmona. Turto dalybos ir skyrybos prasidėjo iš naujo. Krepšininkas neslepia: kol kas atskleisti visų bylos detalių jam neleidžia advokatas. Neva viskas, ką tik pasakys, gali būti panaudota prieš jį patį. Tačiau daugybę Jasaičių santykių niuansų žinanti Oksana netylės.

Barakuda. Blondinė, kuri sugriovė šeimą, Būtent toks vaidmuo skandalingoje skyrybų istorijoje teko žinomai dainininkei. Ji sako norinti apsiginti. O be, to iki šiol dar niekas apie tai, kas vyksta, neišdrįso pasakyti visos tiesos. „Manau, čia yra ne meilė, o principai. Jei būtų buvusi meilė, būtu jau seniausiai viskas gražiai sudėliota ir jie gražiai bendrautų”, - sakė Oksana Pikul.

Išskirtinis Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul interviu jau šio antradienio vakarą 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” per LNK.


Šiame straipsnyje: Oksana PikulSimas Jasaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

diana

diana portretas
Žmogau,jei jau keitei žmoną,tai galėjai rasti padoresnę.

makul-cmakul

makul-cmakul portretas
vo vo, tokia jau k..k..e pasieme

Teisybė

Teisybė portretas
To Dianai - o kuom Pikul bloga. Jeigu apie ją nieko nežinai, tai geriau nerašynėk. gana protinga, nuoširdi ir graži mergina. O ką parodo ar parašo paparacai, tai niekada negalima tikėti. O kuo įpatinga Jasaičio žmona? Jeigu jau mato, kad nebėra meilės ir gyvenimo, tai ko nepaleidžia jasaičio, tai ir matosi kokia ji egoistiška, savanaudė ir pinigų trokštanti barakuda.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių