Oksana Pikul debiutuos didžėjaus vaidmeniu

„Pupytė“ Oksana Pikul nepabūgo avantiūros ir šį penktadienį prisistatys naujame amplua Klaipėdos klube „Dr.Who“. Viešnios setas duos startą intriguojančiam renginių ciklui „Tonight I’m a DJ”.

Šokių ir kituose TV projektuose dalyvaujančios įžymybės jau nieko nestebina, tačiau vakarėlis, kurio muzika rūpinasi kviestinė žvaigždė, – naujovė mūsų platumose. Užsienyje didžėjaus profesijos jau spėjo paragauti visa garsenybių plejada – nuo Lady Gagos ir Kim Kardashian iki Willo Smitho ir netgi princo Charleso. Kažin, ar verta gilintis į pasirodymų technines subtilybes, tačiau sunku būtų paneigti faktą, kad susidomėjimas tokio pobūdžio projektais auga tarsi ant mielių. 

Gerbėjams džiūgaujant dėl galimybės išvysti savo numylėtinius “naujoje šviesoje”, netrūksta ir besisvaidančių kritikos strėlėmis skeptikų, tačiau “Tonight I’m a DJ” viešnia O.Pikul nelinkusi daryti iš to dramos: “Neketinu nustumti daug metų dirbančių didžėjų, tikrai konkurencijos jiems nesukelsiu. Siūlyčiau visiems tiesiog atsipalaiduoti ir nusišypsoti. Juk vasara!”

Šią savaitę Oksana praleido daugybę valandų stengdamasi įsigilinti į didžėjaus profesijos subtilybes su klubo rezidentu Justin Beat, tačiau tvirtino, kad pasitaikiusi proga verta pastangų. “Turbūt galėčiau sakyti, kad išsipildė mano vaikystės svajonė. Be abejonės, tai yra iššūkis, jaudinuosi ir labai noriu užvesti publiką. Džiaugiuosi, kad pasirodymas įvyks klube, kurio scena man jau puikiai pažįstama. Tai, kad šiame klube teko nemažai koncertuoti, suteikia drąsos”, – tvirtino grupės “Naujosios pupytės” lyderė. 

O.Pikul penktadieniui ruoštis padedantis Justin Beat tvirtino, kad jo „studentė“ – darbšti ir pakiliai nusiteikusi. “Suprantama, reikia ne vienerių metų patirties siekiant užsitarnauti didžėjaus vardą, tačiau kodėl gi nepadovanojus sau ir kitiems teigiamų emocijų, progos savo gerbėjams geriau pažinti savo muzikinį skonį?”, – samprotavo DJ Justin Beat. Jis tvirtino jau anksčiau atkreipęs dėmesį, kad O.Pikul vertina elektroninę šokių muziką ir vylėsi, kad penktadienio nakties sete pavyks sutalpinti atlikėjos mėgiamiausius hitus ir marias jos entuziazmo. 

Klubo rezidento teigimu, vakarėlių ciklas ateityje neapsiribos vien kviestiniais šou verslo atstovais. “Galiu garantuoti, kad bus galima išvysti ir politikų, ir žymių sportininkų”, – intrigavo Justin Beat.


Šiame straipsnyje: Oksana Pikul

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kos

Kos portretas
Kazkas su zandikauliu, kazkoks idubimas?!

who

who portretas
Tai dabar turėjo sužlugdyt tokį vakarą, planavau eit į klubą, bet matyt geriau gamtoj kur pasėdėsim su draugais.

Artas

Artas portretas
Anksciau dainavo papais, dabar gros papais :) Oksanos foto paimta labai sena, pries kokius 5-7 metus daryta.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių