Oficialu: D.Montvydo „Eurovizijos“ daina – ne plagiatas

Grįžti į straipsnį

Manau

Manau portretas
super daina, Sekmes jam!

Linkiu

Linkiu portretas
2013 metais eurovizija turi vykti Kauno arenoje!

GERBĖJOS

GERBĖJOS portretas
TAI VIENINTELIS ATLIKĖJAS,KURIS VERTAS VAŽIUOTI Į EUROVIZIJOS KONKURSĄ.

Doncei

Doncei portretas
Donatai, Tu jau laimėjai Lietuvoje, todėl neklausyk blevyzgautojų ir laimėk Azerbaidžane. Aš Tavim tikiu. Daina puiki, Tu esi Talentas, atrodai Nuostabus, o ir Dievulis Tau padės.

x

x portretas
Ir vel Lietuviai vaziuoja su sud... daina. Nieko stebetino kad visa gyvenima vos ne paskutiniai liekam. Ir vel Anglijoj ir Airijoj saipysis is lietuviu bukumo..

Algirdas

Algirdas portretas
"Dong From a Secret Garden"? O gal vis tiktai "Song From a Secret Garden"?

hm

hm portretas
ne Rolf Lovland spres sito "neplagiato" likima. Ar nepasikartos Bavaru istorija ? Jokie straipsniai nepakeis tu kuriniu vienodumo.

Kestas

Kestas portretas
Man tai labai nepatinka jo dainos ir dainavimas, net negaliu klausyti kaip jis merginos balsu stugauja..... nesuprantu kad kiti zmones mano jame, man tai paprastas dainorelis...

Montvydo

Montvydo  portretas
balsas ir atlikimas prilygsta garsiu uzsienieciu balsams, o atlikimas net unikalus,nesuprantu kaip gali kazkam atrodyti eilinis. Mano manymu tai pats vertingiausias is visu laiku Lietuvos pasiustu i Eurovizija atlikeju. Dabar tai pasiunteme tikrai geriausia. O nubalsuoti gali ivairiai, nes Eurovizijoje daugiausiai balsuoja pagal kaimynyste. pagal valstybiu draugyste ir pan.

a.

a. portretas
Nesu jo gerbeja,bet tai tikrai geras dainininkas.taigi sudo nemalkit,brangieji tautieciai.

Galerijos

Daugiau straipsnių